Sākusies "Troņu spēles" priekšstāsta filmēšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Olīvija Kuka (Olivia Cooke)
Olīvija Kuka (Olivia Cooke) Foto: @HouseofDragon

Ilgi gaidītais ASV izklaides milža HBO jaunais projekts - godalgotā seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") priekšstāsts "House of the Dragon" sācis iegūt reālas aprises. 

Jau ziņots, ka seriāls tiek veidots pēc amerikāņu rakstnieka Džordža R.R. Martina (George R.R. Martin) jaunākās grāmatas "Uguns un asinis" motīviem. Iepriekš, balstoties uz šo fantāzijas grāmatu sēriju "Dziesma par ledu un uguni", tika veidots pasaulslavenais un godalgotais seriāls "Troņu spēle", kas vēl aizvien pieejams LMT Viedtelevīzijā.

Šonedēļ seriāla producenti paziņojuši, ka darbs ir sācies, kā arī publicējuši vairākas fotogrāfijas savā mikroblogu vietnes "Twitter" profilā @HouseofDragon, kur redzami seriāla aktieri, kuri, ievērojot distanci, izmēģina dialogus.

Fotogrāfijās varam iepazīt visus galveno lomu atveidotājus: 

Jaunajā seriālā būs redzama britu aktrise Olīvija Kuka, Emma Dārsija, Mets Smits un daudzi citi aktieri.

Plānots, ka priekšstāsts “House of the Dragon” tiks veidots desmit sērijās par Vesterosas Tārgarienu dinastiju un notikumiem, kas norisinājušies 300 gadus pirms seriāla "Troņu spēle" notikumiem un cīņas par dzelzs troni.

Priekšstāsta sēriju līdzautori būs Džordžs R.R. Martins un Raiens Kondals (Ryan Condal). Priekšstāsta pilotsēriju režisors būs Migels Sapočniks (Miguel Sapochnik) un Raiens Kondals, kas kopā ar Džordžu R.R.Martinu un Vincu Geradisu (Vince Gerardis) darbosies arī kā topošā seriāla izpildproducenti.

Migels Sapočniks jau iepriekš strādājis pie seriāla "Troņu spēle" spilgtāko epizožu režijas, ieguvis "Emmy" apbalvojumu par izcilu režiju un DGA balvu par seriāla epizodes “Bastardu kauja” režiju. 2019. gadā nominēts arī "Emmy" apbalvojumam par seriāla epizodi "Gara nakts", bet noslēdzošajā seriāla sezonā ieguva "Emmy" apbalvojumu par epizodēm "Hardhome" un "Ziemas vēji". Kopumā Sapočniks strādājis pie vairākām seriāla "Troņu spēle" sērijām gan piektajā sezonā, gan pēdējā - astotajā sezonā.

Seriāls pie skatītājiem nonāks 2022. gadā.

Foto: Seriāla "Troņu spēle" pēdējās sezonas kadri.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu