Jaunieši nozog futbola trenera BMW, sasit to un vēl vairākus auto (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Spraigi notikumi nedēļas nogalē risinājās Iļģuciemā, kur kādas Saulgožu ielas iedzīvotājas mieru sestdienas vakarā negaidīti iztraucēja skaļš troksnis. Tā cēlonis izrādījās BMW X5, kura vadītājs bija ietriecies Saulgožu ielas 15 nama sienā.

Kā raidījumam Degpunktā stāsta mājas iedzīvotāja Jūlija, mašīnas šoferis vienkārši aizbēga, pat neizslēdza automašīnas dzinēju. " Atstāja automašīnu, motora pārsegs bija atrauts vaļā apmēram tik daudz, un viss. Troksnis, protams, pamatīgs, es pirmajā stāvā visu dzirdēju,"  stāsta Jūlija.

Šoferis pazuda aiz stūra un neatgriezās, kamēr BMW palika kūpēdams. Ātri vien pagalmā izskrēja vairāki iedzīvotāji. Atklājās, ka braucējs sabojājis cilvēku īpašumus – kopā cietuši seši transportlīdzekļi un nolauzts arī koks, kas auga pagalmā.

Vēlāk izrādījās, ka automašīna nemaz nepiederēja vadītājam. "Jaunieši galīgi sajukuši, kas to lai zina, kur viņi dabūja to mašīnu, vai nu tēvam nozaga, vai kur," par notikušo saka sētnieks Igors. Mājas iedzīvotāja Liene atsaucas uz versiju, ka auto atradušies seši jaunieši, kuri, iespējams, bijuši neskaidrā prātā.

Saskaņā ar policijas versiju sētnieks savos pieņēmumos nemaz nav tālu no patiesības. Proti, BMW X5 piederēja kādam futbola trenerim, kas ilgi nesaprata, ko garnadži pastrādājuši.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Viņam treniņa laikā esot nozagtas automašīnas atslēgas, ko viņš aktīvi meklēja divas stundas pa zālāju. Domāja, ka atslēgas ir izkritušas," norāda Ceļu policijas bataljona komandiera pienākumu izpildītājs Jānis Parādnieks.

Visi jaunieši paspēja aizbēgt, tāpēc vairs nebūs iespējams noskaidrot, vai viņi bija alkohola vai kādu citu apreibinošo vielu ietekmē. Likuma sargi ir sākuši vadītāja meklēšanu.

"Šobrīd ir ierosināta administratīvā lieta par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un aizbēgšanu no notikuma vietas, kas nodota meklēšanas grupai. Par zādzības faktu ir ierosināts kriminālprocess," norāda policijas pārstāvis.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu