"Mazliet sāpēs" – jauna ārsta slepenā dienasgrāmata (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Adams Kejs
Adams Kejs Foto: publicitātes

Apgādā Zvaigzne ABC klajā nākusi godalgota komiķa, bijušā ārsta Adama Keja (Adam Kay) grāmata "Mazliet sāpēs" ("This Is Going To Hurt"), ziņo izdevēji. Ārstu dzīves ikdiena slimnīcā un ārpus tās, pacientu dažādās kaites un likstas, ārstu un pacientu vēlmes un iedomas… tas viss gan smieklīgos, gan traģikomiskos stāstos no britu slimnīcu ikdienas.

Adams, jauns ārsts, dodas uz savu pirmo darbavietu lielā slimnīcā, izvēloties strādāt vispirms uroloģijas un vēlāk ginekoloģijas un dzemdniecības nodaļā. Viņa dienasgrāmata, kas slepenībā rakstīta pēc nebeidzami garām dienām, negulētām naktīm un darbā aizvadītām nedēļas nogalēm, sniedz atklātu pārskatu par laiku, ko viņš pavadījis Nacionālā veselības dienesta priekšpostenī ārsta amatā. Apbrīnojami, biedējoši un brīžiem smeldzīgi, te ir viss, ko jebkad vēlējāties uzzināt, un arī gana daudz, ko nemaz negribējāt zināt, – par dzīvi, kas aizrit slimnīcas nodaļās. Un, jā, tas var atstāt rētu...

“Izlūdzieties, aizņemieties vai nozodziet sev šīs grāmatas eksemplāru! Humors skalpeļa asumā un biedējošas atklāsmes... Izklaidējoša, skumja un aizraujoša!”

raksta “The Sun”.

"Mazliet sāpēs"
"Mazliet sāpēs" Foto: publicitātes

"Ja šogad plānojat izlasīt tikai vienu grāmatu, izvēlieties šo! Adama Keja spožo, izklaidējošo un patieso jaunā ārsta darba pieredzes aprakstu! Mediķu aprindām Adama Keja aiziešana ir liels zaudējums, bet mūsu grāmatplauktam – milzīgs ieguvums," piebalso “Daily Express”.

Adams Kejs ir godalgots komiķis, raksta scenārijus filmām un televīzijai. Iepriekš viņš ir strādājis arī par ārstu.

Pieejama arī e-grāmata.

No angļu valodas tulkojis autoru kolektīvs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu