Rick Feds iepazīstina ar jaunā albuma singlu "When You Go"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju multiinstrumentālists un mūzikas producents Rihards Fedotovs, pazīstams kā Rick Feds, laidis klajā dziesmas "When You Go" video, kas ir vēstnesis jau 7. maijā gaidāmajam pirmajam albumam.

Riharda Fedotova pirmais albums "Future Human" (“Nākotnes cilvēks”) tiks prezentēts audiovizuālā paplašinātās realitātes koncertā 7. maijā. Koncertu tiešraidē varēs vērot LMT Viedtelevīzijā un LMT Straumē.

Albuma tapšana ilgusi četrus gadus, un tajā piedalījušies dziedātāja Amira B no Ņujorkas, repa izpildītājs KdotMelody no Londonas un pašmāju mūziķi – dziedātāja Una Daniela, repa izpildītāji ansis un March un producents Niklāvz, kuri viesosies arī koncertā.

Fedotova pirmais singls "Chill Vibes" no gaidāmā albuma iekļauts Lielbritānijas radiostacijas "Amazing Radio" rotācijā, pašmāju radiostacijās, kā arī vairākos pasaulē zināmos mūzikas blogos.

Savukārt 28. aprīlī publicēts dziesmas "When You Go" video, kurā dzirdama ir jaunā latviešu dziedātāja Una Daniela. Videoklipu veidojusi atzītā igauņu vizuālā māksliniece Alyona Movko-Magi, ar kuru kopā Fedotovs veidojis performanci ASV kompānijai "Coca-Cola".

"Šīs dziesmas un vārdu tulkojums vairāk ir abstrakts nekā konkrēts. Tam var būt dažādas nozīmes un ir vieta interpretācijai, bet viena no nozīmēm ir cilvēka saikne ar virsapziņu. Pāri ego pieredzei, pāri apziņai un zemapziņai mums ir virsapziņa, mūsu unikalitāte, iekšējais ģēnijs. Šī dziesma ir par trauslo līkni, kas mūs savieno ar garu. Kā ieiešana meditatīvā stāvoklī, kur meklēt galvenās atbildes. Man gribētos ticēt, ka šī ir uz nākotni virzoša dziesma Latvijā, kas spēj celt daļiņu no mūsu valsts evolūcijas stāvoklī un dot iespēju papildināt pasauli, kas tik ļoti nepieciešams mūsu uz iekšu vērstajā kultūrā," tā par dziesmu saka pats mūziķis.

Video: "When You Go".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu