4. maijā orķestra "Rīga" dalībnieki retro tramvajā apmeklēs teju 10 apkaimes, muzikāli priecējot iedzīvotājus (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rīgas dome

4. maijā, Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanas gadadienā, orķestra "Rīga" dalībnieki ir sarūpējuši patiesi jauku pārsteigumu.

Retro tramvajā mūziķi apceļos teju desmit Rīgas apkaimes no Imantas līdz Juglai un no Ķengaraga līdz Sarkandaugavai, priecējot rīdziniekus ar muzikāliem priekšnesumiem.

Jau daudzus gadus Rīgā, un arī šogad, 4. maijā būs apskatāma kompozīcija “Ziedu Latvija”, kas tradicionāli izvietota pie Brīvības pieminekļa – vietā, kas bijusi nozīmīga valsts neatkarības atjaunošanas laikā un arīdzan šodien, kad atzīmējami svinīgi notikumi valsts dzīvē.

Sagaidot svētkus, četras dienas plkst. 12.00 kultūras centrs “Iļģuciems” aicina skatīties tematisku video ciklu “Rīga, skani! Rīga, skani! Kas to Rīgu skandināja?”, kur sižetus papildinās folkloras kopas “Laiksne” iedziedātās tautasdziesmas.

Svētku dienā kino mīļotājiem Nacionālā Kino centra vietnē filmas.lv būs iespēja skatīties Latvijas kino, kā arī kultūras centra “Mazā ģilde” tīmekļa vietnē Romualda Pipara dokumentālo filmu “Monētas dubultportrets”.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu