Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 5. maijs.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Darbā jauni izaicinājumi. Kolēģi vai sadarbības partneri atzīs tavu autoritāti. It sevišķi tad, ja piedāvāsi mūsdienīgus, ar tehnoloģiju izmantošanu saistītus risinājumus.

VĒRSIS

Kurš teica, ka Vēris ir konservatīvs? Kāri tversi visas jaunās tehnoloģiju un darba procesa organizācijas vēsmas. Ja nāksi klajā ar novatoriskiem priekšlikumiem, var rasties iespējas pavairot ienākumus.

DVĪŅI

Komunikācija un kontaktu veidošana ir tava stiprā puse, kas šodien jāliek lietā. Labas iespējas atrast domubiedrus un atbalstītājus, tikai jābūt precīzam un jāsargās no sakāpinātām emocijām.

VĒZIS

Ar pilnu jaudu metīsies iekšā darbos. Tavas idejas iegūs visaugstāko atzīmi. Un neaizmirsti par saviem panākumiem pavēstīt sociālajos tīklos – pavisam nejauši var rasties jauni sadarbības partneri.

LAUVA

Īstajā brīdī būt īstajā vietā un satikt īstos cilvēkus – tā ir veiksme, kas šodien var uzsmaidīt. Iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm un sākt jaunus, interesantus projektus.

JAUNAVA

Tā kā līdz šim vairs nevar! Jāķeras pie mācībām un jāapgūst jaunas iemaņas. Kā izmantot tiešsaistes platformas, kā ātrāk sazināties un apmainīties ar informāciju, kā racionālāk plānot laiku. Prāts atvērts visam jaunajam.

SVARI

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, tad visticamāk tas būs jādara attālināti. Pārbaudi vai dokumenti sasnieguši adresātu, vai ar e-parakstu viss kārtībā. Iespējamas nelielas tehniskas ķibeles. Svarīgo informāciju noglabā vairākās vietās.

SKORPIONS

Jābūt uzmanīgam lietišķajos jautājumos. Ja paraksti dokumentus, tad rūpīgi izlasi. Un it sevišķi to, kas maziem burtiņiem kā piebilde uzrakstīts. Iespējams jārisina kādi nekustamā īpašuma jautājumi.

STRĒLNIEKS

Ļoti aktīva darba diena. Sapulces, pārrunas, gūzma e-pastu un tālruņa zvanu. Vislabākais būtu jau laikus saplānot darāmo, lai nerodas kļūmes vai pārpratumi.

MEŽĀZIS

Ir iespējas iegūt jaunus sadarbības partnerus, kas piespēlē noderīgas idejas. Tikai visas vienošanās vēlams noformēt juridiski korekti. Un jāpievērš uzmanība finanšu jautājumiem.

ŪDENSVĪRS

Darba pilnas rokas. Var gadīties, ka jāuzņemas papildus pienākumi vai jālabo citu pieļautās kļūdas. Atceries, ka katrs „peles klikšķis” kaut ko maksā un nekautrējies runāt par papildus atalgojumu.

ZIVIS

Prāts un loģika – tas ir labi, bet dažkārt der ieklausīties arī intuīcijā. Ātri orientēsies situācijās un sapratīsi līdzcilvēku rīcības motīvus. Svarīga arī privātā dzīve. Iespējami aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu