Paviesojies mūziķa Farela Viljamsa art deco stila viesnīcā Maiami

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

"The Goodtime" viesnīcā Maiami, kuru mūziķim Farelam Viljamam ir izveidojis amerikāņu dizainers Kens Fulks, pasteļkrāsas un pītās mēbeles rotaļīgi spēlējas ar leoparda apdares audumiem, atdzīvinot pagājušā gadsimta art deco stila eleganci un eklektiku.

Viesnīca “The Goodtime”, kas tika veidota, lai atdzīvinātu slaveno art deco arhitektūru vietējā teritorijā, ir Viljama un uzņēmēja Deivida Grūtmana sadarbības projekts.

Kamēr Fulks bija atbildīgs par interjeru, Ņujorkas firma “Morris Adjmi” projektēja ēku, un ainavu arhitekts Raimonds Džangls strādāja pie viesnīcas teritorijas apzaļumošanas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

"Mēs vēlamies, lai “The Goodtime” radītu gan revitalizācijas, gan retu, aizraujošu saviļņojuma sajūtu, kas pārņem, kad tiek atklāts kaut kas īpašs," sacīja Viljamss, kurš iepriekš ir iesaistījies divu torņu dzīvojamo māju projektēšanā Toronto.

"Tā ir tā adrenalīna sajūta, ienākot pilnīgi jaunā vidē un pilnīgi jaunā domāšanā. Šī vieta organiski nodrošinās labu laiku visiem, kas tajā nonāks."

Ātrija ieeja, kas piepildīta ar augiem un dekorēta ar art deco stilam raksturīgu tropisku sienas gleznojumu, ved uz vestibilu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Viesnīcā ir 266 numuri, un gandrīz 10 000 kvadrātmetru plašas publiskās telpas, tostarp “Strawberry Moon” restorāns, baseina klubs, pirmā stāva tirdzniecības telpas, sporta zāle un spīdīgs, persiku krāsas bārs, ko sauc par “The Library”, un kuru, kā saka pats mūziķis, vēlējās izveidot tā, lai tas izskatītos kā kadrs no Vesa Andersona filmas. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

No luksusa apartamentiem var novērot saulrietu pāri Biskajenas līcim vai saullēktu pāri Atlantijas okeānam.

Interjeru Fulks rotāja atjauninātā art deco estētikā, lai atgādinātu par pagājušā laika bagātību un nostalģiju. Viesu guļamistabās atrodamas leoparda apdrukas mēbeles un halāti un rozā retro stacionārie telefoni. Gaiteņos grīdas klāj paklājs, kas austs ar slapju pēdu nospiedumu rakstu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Viesnīcas restorānā un baseina klubā Fulka dizaina koncepcija uzbur tādu Karību jūras reģiona un Centrālamerikas kūrortpilsētu atmosfēru kā Havanna un Akapulko, kas bija ļoti populāras divdesmitā gadsimta vidū.

"Kad atrodaties “The Goodtime”, mēs vēlamies, lai jūs sajustu, ka jūsu rūpes un raizes ir atstātas ārpusē,” saka Grūtmans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu