"Viņa grib, lai Pēteris no manis aiziet!" Meita izaicina Katrīni Saulieti nedēļu iztikt bez grima (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

360TV realitātes seriālā “Ģimene burkā” influenceri un uzņēmēju Katrīni Saulieti pārsteidzis ar “burkas” starpniecību dotais vecākās meitas uzdevums - nedēļu iztikt bez krāsošanās.

Fakts, ka meitai ir šāda vēlme, Saulieti pat nedaudz šokējis, jo, salīdzinot ar citām dāmām, Katrīne nemaz tik ļoti nekrāsojoties. Viņa lēš, ka šai procedūrai veltot ne vairāk kā 10 minūtes dienā, jo ikdienā grimu nelietojot – vien uzkrāsojot lūpas tad, kad ir "Zoom" sapulces. Tikmēr meita ir pārliecināta - tās noteikti ir vismaz 20 minūtes, kuras mamma pavada pie spoguļa, un tāpēc ģimene kavējot dažādus pasākumus.

“Es emu sieviete, sievietes liek meikapu. Tas pat īstenībā esot pēc etiķetes nepareizi, ja sieviete pēc 30 neuzkrāsojas, ejot ārā no mājas,” meitas pamāca mamma.

Tomēr, izvelkot no “vēlmju burkas” uzdevumu, Katrīne nespēj slēpt emocijas un smejoties saka: “Viņa grib, lai Pēteris no manis aiziet projām, tāpēc to uzrakstīja!”

Izvērtējot situāciju, Sauliete, visticamāk, pieņems vecākās meitas izaicinājumu, jo tuvākajā laikā viņai neesot plānotas daudzas tikšanās, bet “influencēt” viņa varētu turpināt arī bez grima, jo tur palīgos nāk dažādi filtri.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu