Valkas mēra ienākumi pērn sasnieguši 24 195 eiro (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Valkas novada domes priekšsēdētāja Venta Armanda Kraukļa (Vidzemes partija) ienākumi pērn sasnieguši 24 195 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Krauklis novada domē pērn nopelnījis 23 524 eiro, kas ir par 1321 eiro vairāk nekā 2019.gadā.

Pērn Krauklis saņēmis kopsummā 196 eiro lielu honorāru no Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības un Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras, bet 476 eiro gūti zemnieku saimniecībā "Kalnieši".

Krauklis kopsummā aizdevis 114 578 eiro, savukārt bezskaidras naudas uzkrājumos viņš deklarējis 2639 eiro.

Valkas mēram pieder piecas daļas 7114 eiro vērtībā savstarpējās apdrošināšanas kooperatīva sabiedrībā "Aplis-A" un 540 kapitāldaļas SIA "Ziemeļlatvija", kas vērtas 38 418 eiro, kā arī divi nekustamie īpašumi Valkas pagastā. Savukārt viens nekustamais īpašums viņam ir lietošanā.

Krauklis ir Attīstības padomes loceklis Vidzemes plānošanas reģionā un valdes loceklis "Reģionu spēks", "Reģionālo attīstības centru apvienībā", futbola klubā "Valka Junior", futbola klubā "Gauja", "Gaujas ilgtspējīgas attīstības biedrībā" un "VEF basketbola akadēmija Valkā".

Vēl Krauklis ir valdes loceklis biedrībā "Atbalsts Valkai", "Ziemeļvidzemes Kultūras un sporta biedrībā", futbola klubā "Valka", "Vidzemes partijā" un "Reģionālo attīstības centru apvienībā".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu