Šodien vietnē "manavakcina.lv" iedzīvotāji aizpildījuši 5400 pieraksta laikus (12)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šodien vietnē "manavakcina.lv" iedzīvotāji izvēlējās vairāk nekā 5400 pieraksta laikus visā Latvijā, lai tuvāko trīs nedēļu laikā dotos vakcinēties, informēja Vakcinācijas projekta komunikācijas konsultante Agnese Strazda.

Viņa norādīja, ka pieteikumi bijuši lielākoties uz kādu no liela mēroga vakcinācijas centriem.

Šodien uz plkst.17 vietnē "manavakcina.lv" bija pieejami vēl nedaudz virs 9800 brīvie pieraksta laiki.

Vakcinācijas projekta birojā īpaši aicina seniorus sazināties pa tālruni 8989, lai izmantotu iespēju rezervēt savu laiku vakcinācijai, jo tas ļauj vakcīnu saņemt savā izvēlētā vietā un ērtā laikā.

Savukārt tiem iedzīvotājiem, kuri ikdienā izmanto internetbanku, vietnē "manavakcina.lv" ir nodrošināta iespēja ērti autorizēties ar savu internetbankas pieeju. Lai pieteiktos savai vakcīnai, var izmantot arī e-parakstu.

Tāpat seniori ir aicināti uzrunāt arī savu ģimenes ārstus. Jāvaicā ģimenes ārstam, vai tas veic vakcināciju, un gadījumos, ja ārsts to neveic, tad birojā aicina ģimenes ārstus atbalstīt savus pacientus, lai palīdzētu pieteikties potei tiešsaistē vai arī zvanot pa tālruni.

Strazda arī piebilda, ka noteiktās pilsētās tiks turpināta arī vakcinācija mobilajās teltīs, taču par to informācija vēl sekos.

Jau vēstīts, ka trešdienas rītā vietnē "manavakcina.lv" bija pieejami aptuveni 11 000 brīvu vakcinācijas laiku visā Latvijā.

Jau ziņots, ka šodien vakcinācija turpinājās pie ģimenes ārstiem un ārstniecības iestādēs, kā arī desmit vakcinācijas centros tikai pēc iepriekšēja pieraksta.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu