Ar likumu uz "jūs" jeb viena diena dzērājšofera dzīvē, kas beidzās ekspertīžu centrā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Spraigi notikumi garajās brīvdienās risinājās Ādažos, kur vienas dienas laikā vairākas lietas ierosinātas pret kādu vietējiem iedzīvotājiem un policijai labi zināmu vīrieti. 

Aptuveni 40 gadus vecais vīrietis brīvdienās atpūtās tā, ka sākumā izpelnījās brīdinājumu, bet vēlāk arī sodu par sīko huligānismu, pusdienlaikā pret viņu tika sākta vēl viena lietvedība par nepakļaušanos policijas darbinieka likumīgajām prasībām, bet dienas noslēgumā viņš nolēma reibumā sēsties pie auto stūres, vēlāk arī bēga no policijas, apdraudot ne tikai savu, bet arī citu Ādažu iedzīvotāju veselību un dzīvību.

Kā ziņo raidījums Degpunktā, par neadekvāto braucēju, kas pa pilsētu traucās nepārliecinoši, pašvaldības policistiem vietējie iedzīvotāji paziņoja īsi pēc plkst. 21:00. Kad likumsargi pamanīja iedzīvotāju norādīto ”Opel Vivaro” mikroautobusu un sāka vajāšanu, sekoja diezgan sagaidāma rīcība – uz sirēnām un aicinājumiem apturēt auto šoferis nereaģēja.

Viņa braukšanas stils bija nepārliecinošs, agresīvs un, bēgot no policistiem, viņš apdraudēja arī citus satiksmes dalībniekus un gājējus. Pakaļdzīšanās bija samērā ilga, tomēr, par laimi, neviens šajā incidentā necieta.

Dzērājšoferis no policistiem centās aizbēgt pa dzīvojamo māju pagalmiem, tomēr nepārtrauktā riņķošana beidzās, kad busiņš iebrauca stāvlaukuma strupceļā.

Visticamāk, cerot izvairīties no atbildības, vadītājs pēdējā mirklī centās pārsēsties  pasažiera sēdeklī, taču tas viņu neglāba. Arī atteikšanās no alkohola reibuma pārbaudes notikuma vietā viņam nepalīdzēja, jo bēglis tika nogādāts analīžu veikšanai medicīnas iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu