Auto pēc sadursmes apgāžas uz jumta

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

4.maijs Lielirbes ielā sākās ar iespaidīgu divu auto sadursmi, kuras rezultātā viens no automobiļiem apgāzās uz jumta. Par to ziņo raidījums Degpunktā.

Iespaidīgais negadījums notika Lielirbes ielā īsi pēc astoņiem no rīta. Pelēkā spēkrata vadītāja, nepamanot, ka priekšā braucošais “Volkswagen” samazina ātrumu un apstājas labajā joslā, bremzēšanu sāka par vēlu un ietriecās jau pilnībā apturētajā transportlīdzeklī. Rezultātā sievietes auto apgāzās uz jumta.

“Volkswagen” vadītājs Mārtiņš stāsta, ka braucis no K. Ulmaņa gatves pa Lielirbes ielu, kad iezvanījies telefons. Apstājies malā, ieslēdzis avārijas signālu un pēc apmēram desmit sekundēm jutis stipru sitienu pa automobiļa aizmuguri. Sākumā Mārtiņš nesaprata, kas notiek, tad paskatījās spogulī un ieraudzīja blakus esošu mašīnu uz jumta.

“Ātri izkāpu ārā, pārliecinājos, ka man viss kārtībā. Otrajā automašīnā, kas bija apgāzusies uz jumta, atradās sieviete. Arī citi garāmbraucošie apstājās, un vēl divi vīrieši palīdzēja to sievieti dabūt ārā no automašīnas. Durvis vaļā viņas automašīnai dabūt nevarēja, bet bija izsisti stikli, un mēs vienkārši viņu caur stikliem izvilkām ārā. Liecinieki izsauca ātro palīdzību, policiju. Sieviete teica, ka ir aizskatījusies,” sacīja Mārtiņš, norādot, ka sieviete bija pie samaņas un viņu aizveda uz slimnīcu pārbaužu veikšanai.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā apstiprina, ka avārijā vadītāja guvusi traumas, kas nav dzīvībai bīstamas. Konstatēti sasitumi un nobrāzumi.

“Cerams, ka viņai viss būs kārtībā. Tie ir tikai metāli mašīnai. Viņa ir jauna [autovadītāja], pati teica, ka tikai pagājušogad dabūjusi tiesības. Viņa teica, ka ir braukusi un aizskatījusies. Nezinu, varbūt no rīta saule spīdēja, neredzēja vai negaidīja. Ja viņa būtu trāpījusi tieši aizmugurē, varbūt skāde nebūtu bijusi tik liela. Bet viņa pēdējā brīdī pamanīja [iespējamo sadursmi] un rāva malā,” saka Mārtiņš.

Nepilnas stundas laikā avārijas sekas atbildīgie dienesti likvidēja, Mārtiņa auto pameta negadījuma vietu uz saviem riteņiem, bet otru automašīnu aizveda evakuators.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu