Policisti Jūrmalā aiztur dzērājšoferi ar 2 mēnešus vecu bērnu mašīnā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirms dažām dienām kāds Jūrmalas pašvaldības policists no darba brīvajā laikā Kauguru ielās ievēroja vieglo auto “Nissan”, kura šoferim acīmredzami nevedās spēkrata vadīšana. Tā kā aizdomīgā auto stūrētājs kādā krustojumā gandrīz izraisīja satiksmes negadījumu un pēc tam turpināja ceļu, it kā nekas nebūtu noticis, informācija par viņu tika nodota Jūrmalas pašvaldības policijai.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Policijas Dežūrdienesta priekšnieks Jānis Gasjūns stāsta, ka "tādējādi tika secināts, ka šoferis, iespējams, varētu būt alkohola reibumā", un informācija tika nodotaJūrmalas pašvaldības policijas dežūrdaļai.

Laimīgā kārtā tuvākā ekipāža īstajā laikā atradās īstajā vietā un dažu minūšu laikā aizdomīgo auto apstādināja.

Tika konstatēts, ka transportlīdzekļa salonā atrodas aptuveni divus mēnešus vecs zīdainis, kamēr vadītājs bijis reibumā. Vīrietis mirkli vēlāk tika iesēdināts aiz restēm, savukārt uz notikuma vietu izsaukta mediķu brigāde, jo bērnam bija vajadzīga palīdzība un viņš tika nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Notikuma vietā ieradās Ceļu policijas ekipāža un, kā izrādījās, vadītājam bija jau iepriekš liegts vadīt transporta līdzekli. Rezultātā pie auto stūres pieķertais vīrietis tika pie kriminālprocesa par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kā arī ziņa par šo incidentu nodota sociālajiem dienestiem. Tie pievērsīs uzmanību šīs ģimenes sadzīvei.

Gadījumā, ja šajā incidentā attiecībā pret bērnu tiks konstatēti arī kādi krimināla rakstura nodarījumi, likumsargi nekavējoties iesaistīsies. Tāpat neoficiāli kļuvis zināms, ka mazuļa veselībai un dzīvībai nekādas briesmas nedraud.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu