Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 

Izklaidei un iedvesmai

Uzzini, ko sola zvaigznes no 10. – 16. maijam.

AUNS

Ir tāda pasaka par zemnieku, kurš ar dakšām sauli centās pieturēt, lai diena garāka. Ja tā varētu!... Nedēļa paies trakā skrējienā starp darba un mājas pienākumiem. Tikko rīts, jau atkal vakars. Neuzņemies neko papildus un mēģini iesaistīt citus. Darbā kolēģus, mājās ģimeni. Ja kārtojami lietišķie jautājumi, tad izlasi līgumus un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Var gadīties kāda ķibele ar tehnoloģijām, kas aizkavē ieceres. Piemēram, pēkšņi nedarbojas e-paraksts u.tml. Neaizdod un neaizņemies.

VĒRSIS

Saulains noskaņojums, kā jau dažkārt pavasarī. Ja laika prognozes sola silti vasarīgu laiku, tad jābauda! Kādā brīvākā brīdī, aizbrauc uz jūrmalu vai noklāj sedziņu dārza stūrī, lai notvertu saules starus. Vairosies optimisms, ko noteikti vajadzēs darbā vai biznesā. Iespējama vilšanās kolēģos, priekšniecībā vai sadarbības partneros, bet raugies uz to filozofiski – visi nav tik apzinīgi un godprātīgi kā tu, un citus mainīt diez vai ir tavos spēkos. Ja situācija neapmierina, dodies tālāk un iesaisties jaunos projektos.

DVĪŅI

Komunikācijas meistariem Dvīņiem ir zvaigžņu stunda. Īstajā brīdī atradīsi vajadzīgos cilvēkus, sarunāsi, vienosies, noorganizēsi. Viss visaugstākajā līmenī. Gods un atzinība! Bet, kā smejies, no „paldies” vien paēdis nebūsi. Ir jārunā par atalgojumu, prēmiju, algas pielikumu. Vislabāk gan par summu vienoties pirms kaut ko esi sācis darīt. Visus dokumentos, ko gatavojies parakstīt, izlasi no

pirmās līdz pēdējai rindiņai. Brīvajā laikā atrodi brīdi, lai pabūtu vienatnē un sakārtotu domas.

VĒZIS

Daudz emociju, rūpes un pārdzīvojums par citu ķibelēm un cilvēces likstām... Jā, tādi tie Vēži ir – parūpēsies par visu un visiem. Taču, ja labākā draudzene vai draugs katru vakaru grib sazināties un klāstīt par savu salauzto sirdi vai kādu citu pārdzīvojumu, tad gan ir jānosprauž robežas. Patlaban tu esi vajadzīgs pats sev – sekmīgs periods biznesam, jauniem līgumiem, ideju prezentācijai. Turklāt brīvo laiku vajadzētu veltīt ģimenei. It īpaši tad, ja ir skolas bērni, kas mācās attālināti. Drīz klāt mācību gada noslēgums.

LAUVA

Tev patīk būt uzmanības centrā un saņemt uzslavas. Tagad ir īstais laiks, lai paspīdētu ar idejām, iegūtu domubiedrus vai pakāptos pa karjeras kāpnēm. Ja plānota prezentācija vai svarīga sanāksme, pārbaudi tehniku, jau iepriekš izmēģini kā darbojas tiešsaistes platforma, un labi sagatavojies. Tikai uz digitālajiem materiāliem paļauties nevar, iespējamas tehniskas problēmas. Lai blakus ir arī rakstveida špikerītis. Brīvajā laikā sarīko draugu tusiņu tiešsaistē vai aizbrauc ar ģimeni pie dabas. Sirdslietās sakrājušies izrunājami jautājumi.

JAUNAVA

Kurš teica, ka sūram darbam saldi augļi... Tā tu cilvēks strādā un strādā galvu nepaceldams, un pienākumiem neredz ne gala ne malas. Varbūt vajag ieskatīties darba līgumā – kas runāts sākotnēji un kas notiek tagad. Ir labs laiks darba maiņai, bet tikai tad, ja iespējams ieņemt augstāku amatu, tikt pie labāka atalgojuma un kādiem bonusiem: medicīniskās polises, darba tālruņa, piemaksām par labiem rezultātiem u.c. Būtiski notikumi privātajā dzīvē – kaislības mutuļos un garlaicīgi nebūs.

SVARI

Lai arī kādas darīšanas tu kārtotu – darba vai privātās – skrupulozi pieej juridiskajiem jautājumiem. Ja pašam nav dziļu zināšanu, tad vajag konsultēties ar profesionāļiem. Viens nepareizi ielikts komats vai aplami lietots vārds var radīt sarežģījumus. Jābūt piesardzīgam. Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājas saimniecībā. Dažu brīdi šķitīs, ka laika par maz, bet to var ieekonomēt. Veikali ar piegādi mājās piedāvā atvest līdz pašām durvīm gan uzkopšanas līdzekļus, gan darbarīkus un pat dārza melnzemi maisos.

SKORPIONS

Lietišķajos jautājumos tev nebūs konkurences. Ja vajag pārliecināt kādu ierēdni – tas izdosies par visiem 100 procentiem. Tas nekas, ka komunikācija notiek attālināti, galvenais, lai ir saruna, nevis sarakste. Svarīga būs privātā dzīve, kurā vēlēsies ienest romantiskas vēsmas, sagādājot mīļotajam cilvēkam jauku pārsteigumu. Attiecības ģimenē sirsnīgas, taču var uzšķilties arī pa kādai mazai strīdus dzirkstelītei. Brīvajiem ļaudīm ilgas pēc skaistas mīlestības, un ir visas iespējas satikt jauku cilvēku.

STRĒLNIEKS

Draudzīgais Strēlnieks prot atrast kopīgu valodu gandrīz vai ar ikvienu, un tas šoreiz ļoti palīdzēs biznesa kontaktu veidošanā. Pavisam nejauši var sākties interneta sarakste, kas rezultējas ar noslēgtu ienesīgu vienošanos. Šis ir tavs peļņas laiks, ja vien spēsi orientēties tirgū un pieprasījumā. Ļoti iespējams, ka ir vērts uzsākt kaut ko, izmantojot tās tehnoloģiju iespējas, kas vēl ir attīstības procesā. Jāskatās nākotnē. Var gan nākties papildināt zināšanas, bet tā ir normāla šodienas realitāte. Sapratne un atbalsts no mīļotā cilvēka.

MEŽĀZIS

Ļoti lietišķa komunikācija. Kolēģi tavā klātbūtnē pat pajokot neatļausies, bet, ja notiek saziņa tiešsaistē, tad ekrānā tava seja izskatīsies divtik nopietna. Turēsi visus pie kārtības un uzraudzīsi,

lai darbi iet uz priekšu un termiņi tiek ievēroti. Viss jau ir labi. Tikai padomā vai tavs atalgojums ir adekvāts ieguldījumam – varbūt vajag runāt par algas pielikumu. Kad dienas darbi beigušies, tad gan lietišķo Mežāzi vairs nevarēs pazīt. Galvā un sirdī pavasaris, koķets un aušīgs noskaņojums. Pavisam cits cilvēks.

ŪDENSVĪRS

Darbā un biznesā veiksies, ja arī racionālām lietām atradīsi radošu pieeju. Dažkārt tavas idejas paliek nesaprastas, bet šajā reizē oriģinalitāte būs tieši tas, ko vajag. Iespējamas arī neparastas idejas par peļņu. Ja spēsi pārliecināt par to dzīvotspēju, gluži negaidot var uzrasties domubiedri vai sponsori. Jāuzmanās no pārslodzes un brīvajā laikā jāpalutina sevi ar kādas labas filmas noskatīšanos, ar gardu maltīti, kas pasūtīta no restorāna, un arī par sirdslietām nedrīkst aizmirst.

ZIVIS

Cilvēki kārtējo reizi gribēs uzticēt tev savus noslēpumus un uzklausīt padomus. No vienas puses – atbalstu liegt nedrīkst, no otras – tas paņem tavu laiku un enerģiju. Tā robeža ir diezgan izplūdusi, tāpēc pievērs vairāk uzmanības, kurš un kāpēc vēlas ar tevi draudzēties vai izkratīt sirdi. Galu galā Latvijā ir daudz labu psihoterapeitu, ko citiem ieteikt... Šobrīd tev pašām svarīga privātā dzīve. Sirdslietās maza, bet tīkama spriedzīte, brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, savukārt mājās veiksies saimniecības darbi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu