Atmaskoti visi šova "Balss maskā" dalībnieki

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 9. maijā, noslēdzās šova “Balss maskā” otrā sezona. Finālā par uzvaru cīnījās trīs maskas – Fēnikss, Saules Meita un Baltais Vilks.

Šova “Balss Maskā” finālu atklāja Saules Meita, izpildot Miča Lī dziesmu "The Impossible Dream" no mūzikla “Man of La Mancha”, pēc kā detektīvi minēja, ka zem maskas varētu slēpties dziedātājas Antra Stafecka, Kristīne Kārkle-Kalniņa vai Ilga Reizniece.

Nākamais uz skatuves kāpa Baltais Vilks, kurš izpildīja leģendāro dziesmu “Circle of Life” no animācijas filmas “Karalis Lauva”, detektīvi sprieda, ka zem maskas varētu būt aktieris Gints Andžāns, Emīls Kivlenieks, Kārlis Arnolds Avots vai TV personība Renārs Zeltiņš.

Savukārt Fēnikss izpildīja āriju “Habanera” no operas “Karmena” – detektīvi bija teju vienisprātis, sakot, ka tā ir Aija Vītoliņa, tomēr Krivenchy savu balsi atdeva par mūziķi Zelmu Jēgeri.

Pēc skatītāju balsojuma īsi pirms superfināla no spēles izstājās Fēnikss, zem kura ugunīgās maskas patiešām slēpās dziedātāja Aija Vītoliņa.

Superfinālā Saules Meita izpildīja šovā jau dzirdēto dziesmu - afrikāņu izpildītājas Mirjamas Makebas neparasto dziesmu “The Click song”, savukārt Baltais Vilks radīja īstu ballīti uz skatuves ar JP Cooper dziesmu “September”. Pēc skatītāju balsojuma par uzvarētāju šovā kļuva enerģiskais Baltais Vilks jeb aktieris Gints Andžāns, kurš ik nedēļu priecēja skatītājus ar košiem, dejiskiem un aizraujošiem priekšnesumiem.

Baltais Vilks šova garumā ir bijis arī skatītāju iemīļotākā maska, izpelnoties šo titulu deviņu nedēļu garumā simpātiju balsojumā.

Baltais Vilks stāsta par to, kā juties, kad izdzirdējis savu vārdu minējumu vidū: “Es mazliet noraustījos pirmajā reizē, kad izdzirdēju savu vārdu. Bet visinteresantāk bija šovakar, jo Samanta vairākas reizes teica, ka viņa mani tiešām nepazīst, taču viņa ir vienīgā no detektīviem, ar kuru es esmu bijis kopā uz skatuves! Un, kad viņa teica, ka viņa gandrīz gadu nav bijusi teātrī, es gandrīz pacēlu roku, lai pateiktu, ka es arī!”

Baibu samulsināja fakts, ka pavedienos bija minēts, ka Baltais Vilks ir dzimis Rīgā. Gints atklāja, ka pirmos četrus gadus viņš ir pavadījis Mežaparkā, taču tikai pēc tam pārvācies uz Madonu. Baiba jokoja pretim, ka “Wikipedia” melo, jo tur par šo faktu nekas nav teikts un tādēļ šis pavediens ir licies ļoti maldinošs.

Savukārt zem Saules Meitas maskas slēpās dziedātāja Anmary jeb Linda Dinsberga.

“Patiesībā esmu ārkārtīgi pateicīga par šo iespēju, jo es dziedāju visu, kas man patīk, es beidzot dziedātāju tā, kā man gribas, to, ko man gribas, kur mani neviens neierobežo. Liels paldies šova muzikālajam producentam Mārcim Auziņam un vokālajai konsultantei Karīnai Tropai, kuri mani atbalstīja repertuāra izvēlē!” iespaidos par dalību šovā dalījās dziedātāja.

Detektīvus ieinteresēja pavediens par fiziku un visumu, Anmary skaidroja, ka viņas pēdējo gadu aizraušanās ir kvantu fizika un zinātne: “Es esmu tajā ļoti dziļi iekšā, es par šīm lietām varētu daudz un dikti runāt, tur būtu jātaisa vēl viens raidījums. Bet mēs ejam diezgan tālu šobrīd – ir daudz atklājumu.”

Krivenchy slavēja Anmary par grupas “Singapūras satīns” dziesmas “Piededzini man” izpildījumu: “Es gribēju izteikt tev komplimentus par to, ka tu perfekti noskaitīji šo dziesmu. Ir cilvēki, kas to dzied gluži kā citu dziesmu, bet tu katru uzsvaru, katru vārdu noskaitīji pilnīgi pareizi, un man bija liels prieks dzirdēt šādu dziesmas interpretāciju no tevis.” Anmary atbildēja, ka tās bijušas lielākās bažas, jo “skaitot” ir visvieglāk atpazīt balsi.

Šova finālā piedalījās arī viesmākslinieki – dziedātāja Patrisha, kura izpildīja hitu “Daudz par daudz”, taču Vakara Zvaigžņu statusā iejutās grupa "Singapūras satīns", kas izpildīja slavenās puišu grupas "Backstreet boys" dziesmu “I want it that way”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu