Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 10. maijs.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Šodien paļaujies pats uz saviem spēkiem, jo citu solījumi var izrādīties tukši un bez vērtības. Iespējams, jāapgūst kas jauns, bet viss, ko iemācīsies, noderēs.

VĒRSIS

Vēršus, lūdzu, nekaitināt! Pacietības daudz, bet, kad mērs pilns, tad visi dabūs vēju. Laba diena, lai iesaistītos pelnošos projektos. Bet tikai kopā ar cilvēkiem, kas ir čakli un noskaņoti uz viena viļņa.

DVĪŅI

Veiksies lietišķās sarunās, atradīsi domubiedrus, ar kuriem kopā var gan projektus „bīdīt”, gan vienkārši papļāpāt par neko. Tādi cilvēki ir vērtība. Laba diena aktīviem ļaudīm.

VĒZIS

Ko no rīta būsi nolēmis, to dienas gaitā paveiksi. Enerģija mutuļos un neviens kalns nebūs par augstu. Pastāsti par savām idejām cilvēkiem, kam tās varētu likties interesantas.

LAUVA

Tev patīk atrasties uzmanības centrā, bet vajag pavērtēt, kuri patiesi ir domubiedri, bet kuri ar saldām mēlēm vēlas no pazīšanās gūt kaut ko sev. Ja darbā pārmaiņas – visticamāk, tas uz labu.

JAUNAVA

Veiksmīga diena tiem, kam sadarbība ar ārzemēm. Ja tās nav lietišķajā jomā, tad pozitīvas emocijas no sazināšanās ar radiem vai draugiem svešumā.

SVARI

Radoša pieeja jebkuram jautājumam darbā vai biznesā nodrošinās panākumus. Kārtojot darīšanas iestādēs, esi precīzs. Kāda sīka kļūme var izrādīties būtiska.

SKORPIONS

Tev ir pieredze un zināšanas, bet tās papildināt nekad nav par skādi. Izpēti tiešsaistes kursu piedāvājumu, noteikti atradīsi kaut ko noderīgu. Ja tev ir bērni – tad jāpalīdz mācībās.

STRĒLNIEKS

Tehnika un tehnoloģijas – šīs dienas tēmas. Ja plānots iegādāties auto, datoru, ja vēl nav smart-ID, tad par to ir vērts padomāt, izpētīt piedāvājumu, iedziļināties.

MEŽĀZIS

Jāpievērš uzmanība naudas lietām. Vai bankas kontā ieskaitīts viss, kam tur jābūt? Vai saņemtie rēķini ir pareizi? Vajadzētu veikt pašam savu auditu ienākumos un izdevumos.

ŪDENSVĪRS

„Vissirslikti”...? Šodien tāda sajūta var rasties, bet neļaujies tai. Saskaiti šīs dienas un pēdējā laika plusus un mīnusus. Visticamāk labā ir vairāk un pesimismam nav pamata.

ZIVIS

Darbā vai biznesā viss ritēs savu gaitu, bet privātajā dzīvē gan iespējami dažādi piedzīvojumi. Īstajā brīdī ar padomu talkā nāks labi draugi un arī intuīcija.

ēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu