Busiņa vadītājs sasit septiņus auto un aizbēg mājās (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dzirciema ielā patrulējošo policistu uzmanību kādas brīvdienas naktī piesaistīja pamatīgas avārijas vieta, tādēļ viņi apturēja savu auto un devās pie sasistajiem auto.

Policistiem par pārsteigumu nekur tuvumā avārijas vietai nebija neviena cilvēka. Saprotot, ka vaininieks, visticamāk, aizbēdzis, kārtības sargi centās saprast, kas īsti šeit atgadījies, un drīz vien atskārta, ka pie vainas, visticamāk, bijis kāda busiņa šoferis.

Drīz vien notikuma vietā ieradās arī vairāki aculiecinieki, kuri no dzīvokļa logiem bija vērojuši mirkļus pēc pamatīgā blīkšķa. Viņi bija redzējuši, ka sasistajā busiņā atradušies vismaz divi jauni vīrieši, kā arī norādīja virzienu, kurp abi devās pēc negadījuma.

Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes vecākais inspektors Jānis Asarītis raidījumam Degpunktā pastāstīja, ka pēc papildu papildspēku piesaistīšanas,

patrulējot tuvākajā apkārtnē, pamanīts vīrietis, kurš bija nogūlies uz zemes, lai viņu nepamanītu policijas darbinieki.

"Vīrietis tika uzrunāts, un pārrunu laikā noskaidrots, ka viņš ir bijis iesaistīts ceļu satiksmes negadījumā Dzirciema ielā," stāsta Asarītis. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Izdzirdot par kolēģu ķērienu, arī pirmā policijas ekipāža, kura tobrīd vēl darbojās notikuma vietā, devusies uz netālo šķērsielu, kur sastapusies ar aizbēgušo, acīmredzami apreibušo pasažieri, kurš atzina, ka arī šoferis bijis kunga dūšā. Jautāts, kur palicis busiņa vadītājs un kurā brīdī viņu ceļi šķīrušies, pasažieris sacīja, ka tas notika brīdī, kad viņam "sejā izšķīda burgers" un šoferim nostrādāja gaisa spilvens, bet viņam ne.

Drīz vien tika noskaidrota arī iespējamā vainīgā autovadītāja dzīvesvieta, kurp policija nosūtīja papildu ekipāžu. Vīrietis tika aizturēts un pēc Ceļu policijas lūguma nogādāts avārijas vietā. Tālākās darbības – apstākļu noskaidrošanu – veiks Ceļu policija.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu