Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi gājēji un četri velosipēdisti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Jag_cz/Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 18 cilvēki, no tiem divi bija gājēji un četri velosipēdisti, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgā cietuši septiņi cilvēki, no tiem divi velosipēdisti, Zemgalē cietis viens gājējs un velosipēdists, Vidzemē, Kurzemē un Latgalē katrā cietuši trīs cilvēki.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem septiņi bijuši ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 49 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 12, Vidzemē - 13, Kurzemē - 11, bet Latgalē 15 ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši 10 dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 10 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Zemgalē diennakts laikā apturēti trīs dzērājšoferi, Rīgā, Kurzemē un Latgalē katrā pa diviem autovadītājiem, bet Vidzemē viens šoferis vadīja spēkratu būdams alkohola reibumā.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 164 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 413 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu