Kristīne Opolais esot ieskatījusies 20 gadus jaunākā grieķu miljonārā (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu operdziedātāja Kristīne Opolais (41) esot ieskatījusies gandrīz 20 gadus jaunākā miljonārā, grieķu tenisistā Stefanā Cicipasā (22), vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Opolais savus sekotājus sociālajos tīklos iepazīstināja ar Stefanu pērnā gada novembrī, vēstot: "Es mīlu Grieķiju un jūtos pagodināta, ka manī rit grieķu asinis! Man bija lielisks ceļojums uz Atēnām, kuru nekad neaizmirsīšu. Es satiku brīnišķīgus cilvēkus šajā braucienā, un Stefans Cicipass bija viens no tiem. Viņš nav tikai talantīgs, jauns tenisa čempions un Grieķijas lepnums, bet arī neticami jauks vīrietis!"

Nu "Privātajai Dzīvei" ir izdevies izpētīt, ka Opolais regulāri vietnē "Instagram" dalās ar tenisistam veltītiem video. Tāpat pēdējos mēnešus abi mitinājušies vienā viesnīcā, un aprīļa izskaņā Opolais aizvadījusi savu pirmo tenisa treniņu laukumā, kur trenējas arī Stefans. Uz kāda sekotāja jautājumu, kurš trenē Opolais, operdziedātāja atbildēja: "Tas ir vislielākais noslēpums pasaulē."

Kā zināms, 2018. gadā izjuka Opolais septiņus gadus ilgā laulība ar diriģentu Andri Nelsonu. Neilgi pēc tam Opolais sāka attiecības ar Čīlē dzimušo amerikāņu tenoru Džonatanu Tetelmenu, bet nu jau kādu laiku par abu kopābūšanu nekas nav dzirdēts.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu