Sandersam pēc vienas no visu laiku lielākajām boksa cīņām konstatēti nopietni savainojumi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bilijs Džo Sanderss
Bilijs Džo Sanderss Foto: Reuters/ScanPix

Britu bokseris Bilijs Džo Sanderss atklājis, ka aizvadītajā nedēļā piedzīvotajā zaudējumā pret Saulu "Kanelo" Alvaresu guvis vairākus sejas kaulu lūzumus.

Agrā aizvadītās svētdienas rītā 70 000 skatītāju priekšā norisinājās viena no visu laiku lielākajām boksa titulcīņām, kurā Sauls "Kanelo" Alvaress ar astotā raunda tehnisko nokautu uzveica britu Biliju Džo Sandersu.

Duelis tika pārtraukts pēc tam, kad Sandersa komanda savu bokseri neizlaida uz devīto raundu, jo viņa labā acs bija smagi savainota.

Tagad pats Sanderss savā "Twitter" kontā ir nācis klajā ar paziņojumu par gūto savainojumu nopietnību, un nav šaubu, ka viņa "stūris", pārtraucot cīņu, pieņēma pareizo lēmumu.

"Paldies visiem par vēstulēm. Lauzts acs dobuma kauls un trīs lūzumi vaiga kaulam. Vakar operācija noritēja labi. Dažās [cīņās] tu uzvari un dažās nākas arī zaudēt."

"ESPN Ringside" oficiālajā "Instagram" kontā ir publicēts video ar sitienu, kas, visticamāk, izraisīja augstāk minētos lūzumus.

30 gadus vecais Alvaress karjerā izcīnījis 56 uzvaras (38 nokauti), piedzīvojis divus neizšķirtus un cietis vienu zaudējumu - 2013. gadā pret ASV boksa leģendu Floidu Meivezeru junioru.

31 gadu vecais Sanderss piedzīvoja karjerā pirmo zaudējumu. Līdz šim viņa kontā bija 30 cīņas un 30 uzvaras (14 nokauti).

Kanelo un Sandersa duelis kļuvis par iekštelpās visapmeklētāko cīņu ASV boksa vēsturē. Līdz šim rekords bija 63 350 skatītāju Muhameda Ali un Leona Spinksa cīņā, kas notika 1978. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu