Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 13. maijam. 

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Daudz kas jāpaspēj, tāpēc ļoti būtiska šīs dienas „loģistika” – kur patiesi jādodas, ko var nokārtot attālināti. Rīkojies apdomīgi ar naudu. Ieiesi veikalā un – skat’ – maciņš vai konts strauji tukšojas.

VĒRSIS

Nepaļaujies uz citu solījumiem, jo kāds var kaut ko nesaprast vai neizdarīt, kā pienākas. Svarīgos jautājumos pašam jātur roka uz pulsa. It īpaši – saistībā ar finansēm.

DVĪŅI

Dvīņi vienmēr kaut kur steidzas, dara vairākas lietas vienlaikus, galva pilna idejām. Šī diena nav izņēmums, taču labāk lēnītēm, lai vēlāk nav jālabo kļūdas.

VĒZIS

Enerģijas pilna un veiksmīga diena. Vienīgi, kārtojot lietišķas darīšanas, iedziļinies juridiskās niansēs. Mazliet domīgs noskaņojums sirdslietās.

LAUVA

Ātri orientēsies cilvēkos – kāpēc kāds kaut ko saka vai dara. Var nākties sastapties ar konkurenci, taču bonusi tiks tev. Pievakarē sirds ilgosies pēc romantiskiem piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Tev var uzticēt darbu plānošanu, jo neviens cits to neizdarīs labāk. Galvenais, sadali pienākumus vienlīdzīgi un atkal pats neuzņemies pārāk daudz. Lai atliek laiks arī privātai dzīvei.

SVARI

Vajadzētu pievērsties attiecību tēmai. Iespējams, kaut kas izrunājams ar mīļoto cilvēku. Ja ir bērni, tad uzklausi savu atvasīšu rūpes, vēlmes un ieceres.

SKORPIONS

Jāpievērš papildus uzmanība līgumiem, dokumentiem, naudas lietām, taču kopumā diena sekmīga. Daudz paspēsi izdarīt. Mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus.

STRĒLNIEKS

Ak, tu labā, plašā sirds! Visiem jāpalīdz, viss jāatrisina. Skaties, vai darbā neesi uzņēmies par daudz. Spēks un enerģija nepieciešama arī savā mājas saimniecībā.

MEŽĀZIS

Zināsi visu par visiem labāk... Kolēģiem noderēs tava pieredze, mājiniekiem tavi padomi. Diena ļoti lietišķa, taču pievakarē noskaņojums mazliet aušīgs. Ir taču pavasaris.

ŪDENSVĪRS

Sirsnības un mīlestības diena. Labi, ka līdzās ir cilvēki, kas ir tavējie ar sirdi un dvēseli. Pozitīvā noskaņā visi darbi sokas raiti. Vienīgi jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos.

ZIVIS

Izturies rūpīgi pret savām tehnoloģiskajām ierīcēm, neaizmirsti kaut kur telefonu, datoru izslēdz kā pieklājas. Šī ir tāda diena, kad var nozust svarīga informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu