Pasaules hokeja čempionāta gaidās Rīgā sāks ierobežot satiksmi

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Vaclav Sonnek/Shutterstock

No šodienas saistībā ar gaidāmo pasaules hokeja čempionātu Rīgā sāks ierobežot satiksmi, informēja Rīgas domes komunikācijas pārvalde.

No šodienas plkst.15 līdz 12.jūnija plkst.20 tiks slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme Grostonas ielā, posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Dikmaņa ielai. Šis ielas posms ved gar "Arēnu Rīga", kurā notiks čempionāta spēles.

No 15.maija plkst.10 līdz 12.jūnija plkst.20 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās Jāņa Dikmaņa ielā, Vesetas ielā no Jāņa Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai, Mālpils ielā no Vesetas ielas līdz Skanstes ielai.

No 17.maija plkst.22 līdz 7.jūnija plkst.20 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Baznīcas ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

No 20.maija līdz 7.jūnijam tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai.

Autovadītāji tiek brīdināti, ka nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks piespiedu kārtā pārvietoti uz tuvāko atļauto stāvēšanas vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu