Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Oleksandr Berezko/Shutterstock.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki, no tiem divi bija gājēji un četri velosipēdisti, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši astoņi cilvēks, no tiem divi bija gājēji un divi velosipēdisti, Vidzemē cietis viens cilvēks, bet Kurzemē un Latgalē cietuši katrā pa vienam velosipēdistam.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 11 bijuši ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 41 ceļu satiksmes negadījums, Zemgalē - 10, Vidzemē un Kurzemē katrā pa astoņiem negadījumiem, bet Latgalē 15 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši piecus dzērājšoferus un vienu narkotikas lietojušu autovadītāju

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti pieci autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un vienu, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti trīs dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs, bet Zemgalē pieķerti divi autovadītāji, kuri vadīja spēkratu būdami alkohola reibumā.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 187 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet sešus par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 513 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu