Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 17. maijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Esi apdomīgs naudas tēriņos, jo pastāv riski par saimnieciskām lietām izdot vairāk nekā vajadzētu. Jāsadala uzmanība starp darba un mājas pienākumiem.

VĒRSIS

Iespējamas situācijas, ko nevarēsi nedz ietekmēt, nedz kontrolēt. Ievelc dziļi elpu un nogaidi. Vai arī pajautā padomu labiem draugiem, ko iesākt. Viņi palīdzēs ar padomu.

DVĪŅI

Ļoti laba diena jaunu kontaktu veidošanai. Pozitīva attieksme problēmsituācijās un personīgā pievilcība palīdzēs. Komplimenti un simpātiju apliecinājumi arī garantēti.

VĒZIS

Nedrīkst ļaut vaļu emocijām, ja arī rodas situācijas, kas sarūgtina. Enerģiska rīcība novedīs pie mērķa. Iespējami interesanti sadarbības piedāvājumi.

LAUVA

Lieliska diena prezentācijām un kontaktu veidošanai. Ja arī kaut kas nenotiek pēc tava prāta šeit un tagad, vēlāk varēsi izbaudīt sava darba augļus. Tie būs saldi.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā pievērs uzmanību juridiskiem aspektiem. Lai tas, kas norunāts, tiek fiksēts līgumos. Svarīga arī privātā dzīve – sirdī pavasarīgas kaislības.

SVARI

Profesionālajā vidē daudz emociju. Ja kaut kas nav pa prātam, nepiekāpies tikai un vienīgi mīļā miera labad. Tu zini, ko vēlies, un ar striktu nostāju to arī panāksi.

SKORPIONS

Kaut arī galvā un sirdī pavasaris, šodien ir pirmdiena, kad jākoncentrējas uz nedēļas darbiem. Nepaļaujies uz sadarbības partneriem, bet svarīgās lietās turi grožus savās rokās.

STRĒLNIEKS

Ļoti laba diena, lai ķertos pie projektiem, kas nesīs labumu ilgtermiņā. Vari kārtot dažādas lietišķās darīšanas, bet esi uzmanīgs, ja tās saistās ar ārzemju tēmu.

MEŽĀZIS

Jauni kontakti un jaunas iespējas. Kaut arī tev patīk noteikta un stabila lietu kārtība, jābūt gatavam elastīgi reaģēt visdažādākajās dzīves situācijās. Gan darbā, gan sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Tev patīk brīvība un neatkarība, bet dzīve ievieš savas korekcijas. Darbā vai biznesā atbildīgi pienākumi un visi darbi jāpaveic apzinīgi. Toties vakarā... laiks romantiskiem piedzīvojumiem.

ZIVIS

Grūti iesākt to jauno nedēļu. Darba jautājumi it kā paliek otrajā plānā. Domas vairāk kavējas pie sirdslietām un mājas pienākumiem. Šodien neplāno svarīgas lietišķās darīšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu