Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 17. – 23. maijam.

Izklaidei un iedvesmai

Uzzini, ko sola zvaigznes no 17. – 23. maijam.

AUNS

Kurš gan līderībā var pārspēt Aunu? Vismaz šobrīd. Izcelsies profesionālajā jomā un zināsi padomu visdažādākajās situācijās. Kāds varbūt nodomās: viņš nu gan ir pārgudrinieks, taču citi būs pateicīgi par ieteikumiem. Dienas skries straujā ritmā, un dažu brīdi tu jutīsies kā vāveres ritenī. Darbs-māja, darbs-māja. Arī tad, ja strādā attālināti. Var nākties risināt strīdus situācijas ģimenē un būs grūti saglabāt mieru. Kaut kur tā eksplozīvā enerģija jāizlieto, tāpēc brīvajā laikā dari kaut ko aktīvu: skrien, soļo, nūjo, brauc ar divriteni.

VĒRSIS

Jaunas idejas, jauni kontakti. Kaut arī Vērsis nav tas, kurš strauji dodas nezināmajā, šoreiz ilgi gaidīt nav laika. Iespējami projekti vai sadarbības piedāvājumi, kas paver plašāku spēles laukumu un nes lielākus ienākumus. Nekavējies ar atbildi, bet juridiskām detaļām gan pievērs uzmanību. Nevajadzētu finanšu lietas kārtot ar draugiem, aizdot vai aizņemties, jo, kā jau zinām nauda var sabojāt vislabākās attiecības. Brīvajā laikā nesēdi mājās, bet dodies izbraukumā. Kaut arī sirds ilgojas pēc tālāka ceļojuma, arī Latvijā ir daudz ko redzēt.

DVĪŅI

Labāk viens sens draugs nekā simts jaunu paziņu – par šīs atziņas pareizību vēlreiz pārliecināsies, ja būs nepieciešams padoms vai kāda palīdzība. Darbā vai biznesā nepaļaujies uz solījumiem, bet visas norunas nostiprini juridiskos dokumentos, kā arī ik pa laikam ielūkojies bankas kontā, vai saņemts viss, kas nopelnīts. Burvīgs

laiks radošām idejām un kontaktu veidošanai, taču jāsargās no intrigotājiem. Ar vārdiem esi apdomīgs, jo baumu kamoli ātri veļas. Neatstāj novārtā sirdslietas, iespējams, kaut kas ar otro pusīti pārrunājams.

VĒZIS

Gādīgais, rūpīgais un mīlošais Vēzis šonedēļ pārsvarā būs aizņemts ar mājas un ģimenes pienākumiem. Varbūt jāpalīdz vecākiem tikt galā ar saimniecības darbiem, bērniem – sagatavoties mācību gada noslēgumam un pārbaudījumiem, mīļotajam cilvēkam ar uzmundrinošu vārdu... Enerģijas pietiks visam. Arī tam, lai atrisinātu nemierīgas un neparedzētas situācijas darbā vai biznesā. Ja darbs pie datora un tu strādā ar svarīgu informāciju, parūpējies, lai faili tiktu dublēti. Savukārt, ja strādā ar tehniskām ierīcēm, ievēro lietošanas instrukcijas.

LAUVA

Apbursi ar šarmu, sirsnību un labām manierēm. Kādam nejauši satiktam cilvēkam tu vari iekrist kā oglīte sirdī. Cilvēki atbildēs tavam smaidam un pozitīva attieksme atvērs daudzas durvis. Arī tās, pie kurām jau neskaitāmas reizes esi klauvējis bez rezultātiem. Tikai neiesaisties svešos strīdos, ko parasti vēju dabū tas, kurš pa vidu. Darbā vai biznesā veiksies, ja mazliet atsvaidzināsi zināšanas. Tiešsaistes lekciju un semināru piedāvājums ir plašs. Īpaši precīzs esi, ja darbs saistās ar ārzemju projektiem. Iespējamas situācijas, kad jāpieņem strauji lēmumi.

JAUNAVA

Mīla un nauda. Abas tēmas šonedēļ ļoti svarīgas. Sirdslietās iespējami dažādi piedzīvojumi, kaislības virmos un reibinās kā ievziedu smarža. Kādam attiecībās jauna elpa, atbrīvošanās no rutīnas. Kādam – iepazīšanās. Vienīgi jāuzmanās no tādām attiecībām, kas slēpjamas. Neiesaisties „dienesta romānā”, var izcelties baumas. Diezgan liela uzmanība pievēršama finansēm. Nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai plānot dārgus pirkumus,

tostarp līzingā. Taču - mūžīgi jau netaupīsi. Domā par jaunām peļņas iespējām.

SVARI

Harmoniju mīlošajiem Svariem ļoti nepatīk strīdi un konfliktsituācijas. Dažkārt tu esi gatavs piekāpties – tikai, lai būtu miers... Bet varbūt tu nodari pāri sev? Dzīvē nevar būt mūžīgi kompromisi, un kādreiz jāpasaka stingrāks vārds. Gan darbā, gan mājās. Patlaban profesionālajā jomā ir iespējas parādīt savus talantus un gūt atzinību. Kāds varbūt sāks lūkoties pēc labāka piedāvājuma, augstāka amata. Brīvajā laikā no sirds pievērsīsies mājas dzīvei. Saimniekosi, pārkārtosi, izdaiļosi. Vērtīga domu apmaiņas ar bērniem... ne vienmēr pieaugušie visu zina labāk.

SKORPIONS

Ļoti trauksmains laiks darba vidē. Iespējamas pārmaiņas, kurām neesi sagatavojies. Problēmas var sagādāt tehnika un tehnoloģijas. Varbūt jāpārorientējas uz jaunu programmu lietošanu, tiešsaistes vai kādiem citiem „datorizētiem pasākumiem”, ko vēl neesi apguvis. Mācies! Arī tad, ja tas šobrīd vēl netiek prasīts. Prāts atvērts zināšanām. Sekmēsies lietišķas darīšanas bankās vai iestādēs – varēsi pat citiem sniegt padomus. Sirdī pavasarīgas noskaņas un lakstīgalu treļļi. Sarīko romantisku pasākumu ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos.

STRĒLNIEKS

Laikam jānopērk soļu skaitītājs... Nevis tāpēc, ka to būtu par maz, bet tieši pretēji... Pasaka par septiņjūdžu zābakiem patlaban ļoti asociējas ar tevi. Trauksies no viena darba pie otra, kārtosi dažādus jautājumus, risināsi sarunas – gan klātienē, gan attālināti. Taču -kurš čakli rosās, tam arī savs labumiņš bankas kontā tiek. Var uzrasties jauni sadarbības partneri ar ienesīgiem piedāvājumiem. Privātajā dzīvē diezgan nemierīgi. Gādā par saticību, apdomā pirms kaut ko saki, neizdari pārsteidzīgus secinājumus un nepieņem straujus lēmumus.

MEŽĀZIS

Vai esošā situācija darbā tevi apmierina? Vai atalgojums kā pieklājas? Patlaban sekmīgs laiks, lai kaut ko mainītu profesionālajā jomā. Kāds varbūt saņems vilinošu priekšlikumu, jo tava krietnā strādātāja slava tālu izskanējusi. Kādam jaunas iespējas piespēlēs seni darījumu partneri. Kādam intriģējošs darba piedāvājums pilnīgi nejauši var uzaust datora ekrānā. Izvērtē iespējas. Sirdī pavasara noskaņas, bet mājas dzīvē nemierīgi. Rūpējies par saskaņu un uzklausi savus mīļos. Nevajadzētu risināt nekustamā īpašuma jautājumus vai sākt remontu.

ŪDENSVĪRS

Radošs gars un brīvības sajūta – pēdējā Ūdensvīriem ir ļoti svarīga. Ideāli, ja vari strādāt pats savā ritmā. Tad arī vairāk paveiksi un realizēsi interesantas idejas, kas turklāt izrādīsies pelnošas. Ja šķiet, ka darbā esi iegājis rutīnā, tad ar steigu tas jāmaina. Izskatot iespējamos variantus, pievērs uzmanību juridiskām detaļām, līgumam, sociālajām garantijām un dažādiem bonusiem. Privātajā dzīvē mīļums un sirsnība. Pāriem pavasaris liek iemīlēties kā no jauna, savukārt brīvajiem cilvēkiem tas var uzdāvāt skaistu iepazīšanos. Zem ziedošiem kokiem, romantiskā āra kafejnīcā vai kur citur.

ZIVIS

Kurš teica, ka Zivis ir tikai sapņotājas, un iedomātu ideālu pasaulē viņām īstās mājas? Dažkārt tā var būt, bet tikai ne šonedēļ. Sapņot laika nebūs, jo visapkārt daudz darāmā. Sekmēsies tiešsaistes pasākumu, sapulču, konferenču vai prezentāciju vadīšana. Iespējams, jādalās ar zināšanām, un kādam jānodod sava pieredze, jārisina lietišķie jautājumi un arī mājās dažādi pienākumi. Brīvajā laikā labprāt rosīsies virtuvē vai dārzā, uzposīsi mājokli un iespēju robežās distancēti satiksies ar draugiem kādā āra terasē vai brīvā dabā. Ap sirdi saulaini.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu