Kungs apmulst un ar savu auto ietriecas žogā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dienas vidū Saulkrastos iepirkties devās kāds kungs gados. Salicis pirkumu maisus savā ”Volkswagen” automašīnā, viņš centās izbraukt no stāvvietas. Tas viņam neskaidru cēloņu dēļ neizdevās.

Cenzdamies izbraukt no veikala stāvvietas, vīrietis, attapās mājas žogā. Notikuma lieciniece bija vietējā iedzīvotāja Dace, kura tai brīdī bija izgājusi ārā apkopt savas mājas pagalmu. Sieviete redzēja, ka kungs gados netiek galā ar stūres vadību un ietriecas stabā.

”Blīkšķis, jā, bija un tad mēs skrējām klāt, lai cilvēkam palīdzētu. Nebija ne dzēris, vienkārši onkulis bija apjucis. Ļoti pieklājīgs. Apjucis uzreiz zvanīja sievai. Mēs piedāvājām palīdzību, vai nevajag ”ātros” un, ka jāsauc policija,” skaidro aculieciniece Dace. 

Laimīgā kārtā ātrums negadījuma brīdī nebija liels un trieciena rezultātā vadītājs traumas neguva. Viņš arī atteicās no mediķu palīdzības. Policijai samulsušais šoferis neko daudz nevarēja paskaidrot, tāpat kā Dacei un viņas dzīvesbiedram, kurš izteicis minējumu, ka automobilis ir samērā jauns un tā atbalsta sistēmām būtu vajadzējis reaģēt uz šķērsli, spēkratu apturot. Tā kā tas nenotika, pastāv iespēja, ka šoferis, piebraucot pārāk tuvu žogam, nejauši sajauca pedāļus. 

Par avāriju policijā uzsākts administratīvais process.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu