Rojs Rodžers vērtē Samantas Tīnas Eirovīzijas tērpu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, AFP/SCANPIX / TVNET kolāža

Influenceris un modes mīļotājs Rojs Rodžers Linkevičs, viesojoties YouTube kanāla "16+" raidījumā "Šī ir Eirovīzija", atklāja savas domas par Samantas Tīnas tērpu Eirovīzijas dziesmu konkursā. 

Rojs savulaik iemantoja popularitāti kā grupas "Triana Park" solistes Agneses Rakovskas asistents un palīdzēja grupai 2017. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā. Samanta Tīna par sava tērpa autoru izvēlējusies multimākslinieku Kašeru (Kaspars Blūms-Blūmanis), kurš ir arī viņas labākais draugs.

Vaicāts, ko Rojs domā par Samantas Tīnas tērpu, ko redzējām Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanas pasākumā svētdien, 16. maijā, viņš atzīst - šis tērps sākotnēji bijis paredzēts kā skatuves tērps.

"Es ļoti cienu darbu, kas ir ieguldīts. Izšūtā augšdaļa noteikti prasīja daudz stundas un pieredzi. Es neesmu pārliecināts par tiem zaļajiem visiem toņiem, kas ir samiksēti vienā..." prāto Rojs.

"Man ļoti patīk to, kā viņa ar savu izskatu var parādīt - "es esmu šeit, es esmu pārliecināta par to, ko es daru". Un, zini, ir diezgan svarīgi pateikt,- "jā, es esmu šeit, skatieties!"" prāto viņš.

Vaicāts, kādas ir Roja domas par Samantas fona vokālistu aksesuāriem - vizieriem - kas bija daļa no Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves tērpa arī pērn, viņš atzīst: "Ļoti epidemioloģiski droši! Mode, kas pilda kaut kādu funkciju!"

Foto: Samanta Tīna Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanas pasākumā

Foto: Tirkīzzilā paklāja pasākums

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu