Ceļu satiksmes negadījumā Zemgalē dzīvību zaudējis vīrietis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Black Duck Style/Shutterstock

Otrdien Zemgalē notikušā ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis vīrietis, informēja Valsts policijā.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, puse no kuriem fiksēta Rīgā.

Piecās avārijās cietuši septiņi cilvēki. Viens no cietušajiem bija gājējs, un vēl viens - velosipēdists. Trīs avārijas, kurās fiksēti cietušie, notikušas Zemgalē, divas - Vidzemē, bet pa vienai - Rīgā un Kurzemē.

Tāpat vienā no ceļu satiksmes negadījumiem reģistrēts arī viens mirušais - avārijā Zemgalē miris vīrietis.

Sākotnējā informācija liecina, ka 1992.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu "Volkswagen Golf" un, apdzenot pret kalnu vairākas automašīnas, izraisīja frontālu sadursmi ar pretī braucošo automašīnu "Volvo V70". Ceļu satiksmes negadījumā tika sabojāts arī kravas transportlīdzeklis "Volvo FH".

Automašīnas "Volkswagen Golf" vadītājs un pasažieris guva traumas un tika nogādāti ārstniecības iestādē. Arī "Volvo V70" vadītājs guva traumas un tika nogādāts slimnīcā, bet 1952.gadā dzimis pasažieris mira notikuma vietā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess un nozīmētas ekspertīzes.

Policija atkārtoti aicina neapdraudēt sevi, savus līdzbraucējus un citus satiksmes dalībniekus. Likumsargi atgādina, ka par agresīvas braukšanas upuri reti kļūst tikai viens cilvēks un, nevērīgi izturoties pret ceļu satiksmes drošības noteikumiem, sekas var būt traģiskas.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā aģentūru LETA informēja, ka vakar plkst.20.08 dienests saņēma izsaukumu uz Salas novada Salas pagastu, kur noticis ceļu satiksmes negadījums.

Ugunsdzēsēji glābēji no divām avarējušām automašīnām ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja trīs cilvēkus, kurus nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Automašīnām tika atvienotas akumulatoru klemmes un sakārtota ceļa braucamā daļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu