Konkursā "Hadrons 2021" uzvarējusi Keitija Bārbale

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Keitija Bārbale
Keitija Bārbale Foto: Amanda Līne

Konkursa "Hadrons 2021" fināla tiešraidē Latvijas Radio 1.studijā sacentās sešas jaunās Latvijas Universitātes (LU) studentu grupas, kur sīvā konkurencē godpilno pirmo vietu ieguva Latvijas Universitātes (LU) Bioloģijas fakultāti pārstāvošā jaunā dziesminiece Keitija Bārbale.

Kā informēja producente Anete Enikova, otro vietu ieguva grupa "bfnl" no LU Bioloģijas fakultātes, bet trešo - "Loliggagers" no LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes. Savukārt skatītāju simpātiju balvu balsojumā, kas notika portālā "Lsm.lv", ieguva grupa "Sekstets".

Konkursa finālā uzstājās sešas jaunās grupas un izpildītāji - Bārbale, "bfnl", "Loliggagers", "PXWLL", "Sekstets" un "DISEU". Šogad konkursa finālā tika pārstāvēta LU Sociālo zinātņu fakultāte, Humanitāro zinātņu fakultāte, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte, Bioloģijas fakultāte. Grupu sastāvu papildināja arī jaunieši no citām augstskolām, kā arī topošie un bijušie studenti.

Keitija Bārbale
Keitija Bārbale Foto: publicitātes

Enikova norādīja, ka konkursu Radio "Naba" sadarbībā ar LU Studentu padomi organizē jau vairāk nekā piecpadsmit gadus un šis ir senākais un tradīcijām bagātākais studentu grupu un izpildītāju mūzikas konkurss Latvijā, tas ir kļuvis par daudzu studentu mūzikas grupu pirmo nopietno soli muzikālajā laukā.

Video: Ieskats konkursā "Hadrons".

Konkurss notiek jau sešpadsmito gadu, un kopumā tajā piedalījušās vairāk nekā 350 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētājas - "Effekts", "Nostra", "Cellar Cat", "The Creek", "MMMM", "Chomsky Chess Club", "Nē", "DJ Krankenwagen", "Nepilngadīgā Anna", "Starmetis", "Das Sonntags Legion", "The Movies", "Ēnu kaleidoskops" un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu