Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 20. maijam. 

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Nedēļa sāk griezties uz otru pusi un domas arvien vairāk aizķeras pie brīvdienu mājas darbiem. Ja plānota saimnieciskā rosība – pasūti jau šodien interneta veikalos visu nepieciešamo.

VĒRSIS

Zināšanu nekad nevar būt par daudz. Neatkarīgi no tā, cik tev diplomu un kāda iepriekšēja pieredze, vajadzētu apgūt ko jaunu. Piemēram, kādu svešvalodu vai biznesa pamatus.

DVĪŅI

Raita valoda, skaidra doma un smaids – tie būs tavi trumpji, kārtojot dažādus jautājumus. Diena ļoti piepildīta un vakarā gribēsies pabūt vienatnē, sakārtot domas.

VĒZIS

Tolerantais Vēzis var tā iespītēties... tā iespītēties... Šodien tevi pārliecināt būs grūti un varētu teikt: pat neiespējami. Jāuzmanās no strīdiem ar darījumu partneriem un arī ģimenē.

LAUVA

Iespējams, uzvirmos konkurences cīņa un tev nāksies pierādīt, ka esi pats labākais un gudrākais. Uzvara būs tavās rokās, ja izturēsies korekti un pārliecinoši.

JAUNAVA

Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies, racionāli un loģiski izskaidrojot savu viedokli. Ja nevēlies garu diskusiju, tad kaut vai uzraksti ziņu e-pastā, watsapā u.c. Galvenais – neko neturēt sevī.

SVARI

Nedari neko sasteigti, bet vislabāk – konsultējies ar cilvēkiem, kuru viedoklis tev ir svarīgs. Var pavērties labas darba vai biznesa iespējas saistībā ar ārzemēm. Tehnoloģijas pārvar ierobežojumu šķēršļus.

SKORPIONS

Atkārtošana zināšanu māte – tā mēdz sacīt. Atsvaidzini profesionālās zināšanas, atrodot vajadzīgo informāciju internetā vai konsultējoties ar pieredzes bagātākiem kolēģiem.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā neparedzētas situācijas un bangojošas emocijas. Ja vārdi aizskrien pa priekšu domām un kāds apvainojas, nekavējies izlīgt. Labas idejas par peļņu.

MEŽĀZIS

Nevajag kautrēties apspriest samaksas jautājumu. Cik augstu pats sevi novērtēsi, tā arī tevi vērtēs darba devēji. Biznesa cilvēkiem īpaša uzmanība jāpievērš darījumu juridiskajiem aspektiem.

ŪDENSVĪRS

Ja darbs ar datoru, pirms tiešsaistes sanāksmes jāpārbauda, vai viss kārtībā. Un faili jānoglabā „mākonī”, lai netīšām nepazūd. Pievakarē jauki brīži ar mīļoto, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

ZIVIS

Draugi vai kolēģi gribēs izkratīt sirdi. Tu zināsi padomu un diplomātiski palīdzēsi atrisināt situācijas. Vakars – rāmā saticībā savējo lokā. Noskaties labu filmu, teātra izrādi, koncertu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu