Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no no 24. – 30. maijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Tā vien gribās sakrāmēt ceļasomu un doties nezināmā virzienā. Vilina plašumi, kur dvēsele dzied un rodas nebeidzama brīvības sajūta. Pasaule vēl diezgan slēgta, bet arī Latvija ir skaista. Dodies izbraucienā, izvēdini galvu, izbaudi dabas plaukumu. Labs laiks redzesloka paplašināšanai, kā arī mācībām. Kāds koncentrēts un lakonisks online seminārs par profesionālajiem jautājumiem būs tieši reizē. Kādam var aktualizēties attiecību tēma. Iespējami mazi strīdiņi, bet tie jārisina divatā. Nestāsti par privāto dzīvi citiem, lai nerodas baumas.

VĒRSIS

Mēdz teikt, ka Vērša zodiaka zīme – baņķieru simbols. Strādīgais un čaklais cilvēks vienmēr spēs nodrošināt sev kādu labumiņu. Un šobrīd ir tieši tas laiks, kad vajadzētu raudzīties kā palielināt ienākumus. Varbūt jāmaina darbs un jāvirzās pa karjeras kāpnēm. Varbūt ir vērts sākt savu biznesu. Domā... un atbildes atnāks. Ja ne – tad vienkārši ar priekšniecību var parunāt par algas pielikumu. Tikai nepieņem lēmumus steigā. Šajā periodā iespējami paaugstināti stresa riski. Ja vajag padomu un atbalstu, tad zini, ka tev ir lieliski un uzticami draugi.

DVĪŅI

Filozofisku pārdomu un diskusiju laiks. Iespējams, prātosi par globāliem jautājumiem un vēlēsies apspriest tos ar draugiem un paziņām. Pasaules lietu kārtība, politiskās, reliģiskās un ētiskās tēmas var kļūt par spraigu diskusiju objektu. Turklāt šajās diskusijās iespējams gūt jaunu skatījumu uz it kā vispārzināmām situācijām. Nedēļa solās būt ļoti rosīga, un privātā dzīve paliks otrajā plānā. Toties darbā vai biznesā jaunas iespējas, kontakti, līgumi. Kārtojot ar naudas lietām saistītus jautājums, esi precīzs. Iespējamas neskaidrības un pārpratumi.

VĒZIS

Vēža zodiaka zīmes cilvēkiem piemīt neuzkrītošs šarms un iekšējā inteliģence. To pratīsi likt lietā saskarsmē ar līdzcilvēkiem un cilvēciskais faktors var nospēlēt būtisku lomu, lai atrisinātu kādus problemātiskus jautājumus. Pratīsi īstajā brīdī uzsmaidīt un īstajā brīdī pateikt stingrāku vārdu. Profesionālajā jomā augstu tiks novērtēts radošs piesitiens - jo vairāk interesantu ideju, jo lielāki panākumi. Taču nedrīkst skatīties uz to caur rozā brillēm – jābūt precīzam juridiskos jautājumos un finanšu lietās. Nav vēlams kārtot biznesa darījumus ar draugiem.

LAUVA

Daudz enerģijas un visa pasaule vaļā. Lauvām piemīt līdera dotības un cilvēki viņus labprāt uzklausa. Būsi noskaņots kaut ko mainīt profesionālajā jomā, taču var gadīties, ka kolēģi vai darījumu partneri domā citādāk. Jāmēģina rast kompromiss. Ja darbs ar datoru vai citām tehnoloģiskām ierīcēm, tad dublē failus un ievēro instrukcijas - iespējamas kādas tehniskas problēmas. Brīvajā laikā labprāt komunicēsi ar draugiem, vari sarīkot ballīti tiešsaistē vai pasēdēt kādā āra terasē, ievērojot pulcēšanās noteikumus. Kādam klusas pārdomas par sirdslietām.

JAUNAVA

Čaklajai un strādīgajai Jaunavai nav konkurences. Darbi vienmēr laikā izdarīti, akurāti un tā, ka labāk nemaz nevar vēlēties. Kādam varbūt skauž... šonedēļ var nākties sastapties ar konkurenci, arī ar baumotājiem un intrigu vijējiem. Galvenais – neiesaisties. Lai viņi „cepās”, tu savu vērtību zini un to zina arī kolēģi un darījumu partneri. Kāds var saņemt lielisku karjeras piedāvājumu. Kaut arī darbs tev ir svarīgs, dzīve nesastāv no tā vien. Attiecības izdaiļos kopīgs romantisks pasākums, savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama sirsnīga iepazīšanās.

SVARI

Antīkā likumības un tiesiskās kārtības dieviete Temīda tur rokās svarus, kas ir sens taisnīguma simbols. Un Svaru zodiaka zīmes tēmas arīdzan ir: lai viss godīgi, taisnīgi un harmoniski. Šonedēļ var nākties iestāties par taisnību un mazliet paspēkoties – gan darba jomā, gan, kārtojot darīšanas iestādēs. Pievērs uzmanību juridiskām niansēm un ar kolēģiem izrunā darāmo darbu detaļas. Līdztekus darbam, ļoti svarīga privātā dzīve. Ģimenes cilvēkiem iespējami strīdiņi par nenozīmīgām tēmām, taču kopumā valdīs pozitīvas emocijas. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt cilvēku, kurš dzīvei piešķir jaunas krāsas.

SKORPIONS

Veiksmīgs laiks tiem, kam darbošanās saistās ar ārzemju tēmu. Tas var izpausties dažādi: iespējamas ienesīgas vienošanās, jauna partnerība, mūsdienīgas novatoriskas zināšanas, profesionālas ievirzes lekcijas vai semināri no citu zemju piedāvājuma. Kāds varbūt meklēs un atradīs darbu plaukstošā uzņēmumā ar ārvalstu kapitālu. Ir vērts papildināt zināšanas, apgūt kaut ko jaunu, jo pasaule attīstās ļoti strauji. Kopumā darbi uz priekšu virzīsies raiti, taču mājas solis arī prasīs savu. Brīvajā laikā saimniecības darbi un daudz darīšanu ar mīļajiem radiņiem.

STRĒLNIEKS

Ja tas vezums nekust uz priekšu, tad jānogaida. Rosīgajam Strēlniekam gan var būt grūti dzīvot pēc slavenā Skārletas principa: „Par to es domāšu rīt...”, taču – vajadzētu. Var gadīties, ka darbā vai biznesā rodas neprognozējamas situācijas, kuras risināt šobrīd būtu, tāpat kā cīnīties ar vējdzirnavām. Lietderīgāk laiks tiks izlietots, ja noklausīsies kādu tiešsaistes semināru, iemācīsies ko jaunu, atsvaidzināsi valodu zināšanas. Bet brīvajā laikā – lai dzīvo pavasara romantika! Aizbrauc ar mīļoto pie dabas, izbaudi jaukus brīžus divvientulībā.

MEŽĀZIS

Vienmēr lietišķi noskaņotais Mežāzis arī šonedēļ nodarbosies ar svarīgām lietām. Ja plānots slēgt līgumus, tad tas jādara tagad, jo nākamajā nedēļā sāksies darījumiem nelabvēlīgs laiks. Ir iespējas palielināt ienākumus, taču orientējies nevis uz ātru peļņu, bet ilgtermiņa pasākumiem. Ieguldījumi kriptovalūtās nederēs. Tāpat arī nevajadzētu uzņemties kredītsaistības, vēlāk var rasties problēmas ar atdošanu. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja kas sakrājies uz sirds, nepiktojies, bet izrunājies. Brīvajiem ļaudīm jāsargās no sirdslietu avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Kaut ko vajadzētu dzīvē mainīt... Bet ko? Prātosi par eksistenciālām tēmām un vērtībām... Taču ar prātošanu vien ir par maz. Ar kaut ko jāsāk un gudri ļaudis saka: pirmkārt – ar sevi. Uztaisi savā dzīvē „revīziju” un atsakies no nodarbēm vai kontaktiem, kas tikai paņem laiku un kam nav nekāda lietderības koeficienta. Kļūs vieglāk un pavērsies jauni apvāršņi. Lielisks laiks garīgām un filozofiskām mācībām, kā arī jauniem lietišķajiem projektiem. Brīvajā laikā ar savējiem kaut kur aizbrauc, jo mājās iespējama „rīvēšanās”. Ja esi sirdī brīvs, tad dzīve var uzdāvāt nozīmīgu iepazīšanos.

ZIVIS

Daudzi nāk un stāsta par saviem priekiem vai bēdām, paraud uz pleca par nelaimīgu mīlestību vai iečukst ausī par aizraujošu iepazīšanos... Šī nedēļa nebūs izņēmums, bet Zivis pie tā jau pieradušas. Zināsi padomu citiem un arī sev. Labs laiks autoritātes nostiprināšanai, kā arī jauniem projektiem. Lai arī kāda ir tava darbības joma, par radošu garu tu nevari sūdzēties. Tā arī šoreiz – iespējamas interesantas idejas par peļņu. Varbūt pienācis laiks padomāt par savu biznesu? Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājas saimniecībā un baudīsi jaukus brīžus kopā ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu