Pēc apsūdzībām seksuālā uzmācībā uz lielā ekrāna atgriežas Kevins Speisijs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Speisijs
Kevins Speisijs Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc apsūdzībām seksuālā uzmācībā kādam 18 gadus vecam vīrietim, Holivudas aktieris Kevins Speisijs tomēr aiz restēm nav nokļuvis, bet gan atsācis filmēties. Lieta tiesā 2019. gadā pret viņu izjuka pēc prasītāja atteikšanās sniegt liecības. 

Speisijs tika apsūdzēts nepiedienīgā uzbrukumā un fiziskā aizskaršanā saistībā ar atgadījumu, kas atbilstoši prasības iesniedzēja liecībām esot 2016. gada jūlijā noticis restorānā Nantaketas salā. Speisijs uzstāja, ka nav vainīgs šajās apsūdzībās, par kurām viņam varēja draudēt cietumsods līdz pieciem gadiem.

Šonedēļ publicēta informācija, kas liecina, ka Speisijs ir atgriezies kino pasaulē. 

79 gadus vecais itāļu aktieris Frenks Nīro (Frank Nero) paziņojis, ka savā jaunajā filmā "L’uomo Che Disegno Dio" uzaicinājis filmēties arī Spesiju. 

"Esmu ļoti priecīgs, ka Kevins piekrita piedalīties manā filmā," Nīro raksta. "Uzskatu, ka viņš ir izcils aktieris."

Plānots, ka Speisijs uz ekrāna būs redzams tandēmā ar Nīro sievu - aktrisi Vanesu Redgreivu (Vanessa Redgrave, 84).

Kopš 2017. gada 16 vīrieši ir apsūdzējuši Speisiju seksuālā uzmācībā. 

Speisijs bija viena no pirmajām lielajām Holivudas zvaigznēm, pret kuru tika celtas apsūdzības jau #MeToo sāgas sākumos, ko aizsāka apsūdzības pret ietekmīgo Holivudas producentu Hārviju Vainstīnu.

Speisijs zaudēja lomu seriālā "House of Cards" ("Kāršu nams"), kur viņš piecas sezonas bija atveidojis galveno varoni. Jau pabeigtajā filmā "All the Money in the World" visas epizodes ar Speisiju tika filmētas par jaunu, Speisija varoni atveidojot Kristoferam Plameram. Citi projekti tika apturēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu