Spītējot Covid-19 ierobežojumiem, indiešu pāris nosvin vērienīgas kāzas lidmašīnā (2)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock, Ekrānuzņēmums.

Kāds indiešu pāris noīrējis lidmašīnu un, atrodoties gaisā, nosvinējis kāzas ar 160 viesiem, ziņo raidorganizācija BBC. Tādējādi kāzinieki izvairījušies no obligātās karantīnas un citiem epidemioloģiskajiem pasākumiem, kuri ir spēkā Covid-19 smagi skartajā Indijā.

Tamilnādas štatā, kur dzīvo jaunlaulātie, nesen tika pastiprināti cīņā ar Covid-19 noteiktie ierobežojumi. Kāzu apmeklētāju skaits tika ierobežots līdz 50 cilvēkiem.

Indijas aviācijas uzraudzības dienests ir sācis izmeklēšanu par notikušo, un kompānijas "SpiceJet" darbinieki, kuri lidojuma laikā atradās lidmašīnā, ir uz laiku atstādināti no darba pienākumu pildīšanas.

Uzņēmums "SpiceJet" paziņojis, ka "Boeing 737" lidmašīna caur tūrisma aģentūru tika noīrēta lidojumam no Tamilnādas pilsētas Madurajas uz Karnātakas štatā esošo Bengalūru - it kā medusmēneša ceļojumam pēc kāzām. Klienti esot tikuši informēti par spēkā esošajiem noteikumiem un prasībām.

Indijā patlaban plosās postošs otrais Covid-19 vilnis. Līdz šim valstī reģistrēti vairāk nekā 300 000 nāves gadījumu no vīrusa, taču pastāv aizdomas, ka patiesais rādītājs ir daudz augstāks. Daudzviet Indijā slimnīcas un morgi jau nedēļām ilgi ir pārslogoti.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu