Sagaidot atvieglojumu vakcinētajiem noteikšanu valdībā, deputāti noraida opozīcijas rosinājumus (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Hokeja līdzjutēji pie viesnīcas "Radisson Blu Latvija" sagaida Latvijas hokeja izlasi pirms Pasaules hokeja čempionāta spēles starp Latvijas un Kazahstānas izlasēm.
Hokeja līdzjutēji pie viesnīcas "Radisson Blu Latvija" sagaida Latvijas hokeja izlasi pirms Pasaules hokeja čempionāta spēles starp Latvijas un Kazahstānas izlasēm. Foto: Zane Bitere/LETA

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija šodien nolēma noraidīt parlamenta opozīcijas deputātu Evijas Papules un Vjačeslava Dombrovska priekšlikumus par atvieglojumu noteikšanu vakcinētem cilvēkiem.

Komisija šo lēmumu pieņēma, uzklausot Valsts kancelejas direktoru Jāni Citskovski, kurš informēja, ka apspriešanai šodien Operatīvās vadības grupā uz 11 lapām ir sagatavoti "milzīgi, apjomīgi" grozījumi attiecībā uz vakcinētajiem paredzētajiem priekšlikumiem.

Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likumā Papule un Dombrovskis bija rosinājuši noteikt, ka persona, kura ir saņēmusi vakcināciju pilnā apjomā vai ir pārslimojusi COVID-19, ir atbrīvota no pienākuma lietot sejas maskas.

Tāpat opozīcijas deputāti bija rosinājuši šādām personām ļaut bez ierobežojumiem apmeklēt sporta zāles, sporta treniņus un sporta pasākumus, teātra izrādes, koncertus, kinoteātrus un citus kultūras pasākumus.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu