Reperis Edavārdi laiž klajā jaunu albumu "Ekosistēmas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Edavārdi
Edavārdi Foto: Ritvars Stankevičs

Latviešu hiphopa izpildītājs Edavārdi pēc četru gadu pārtraukuma izdod jaunu solo albumu "Ekosistēmas".

Kopā ar jauno albumu mākslinieks parādīsies saviem klausītājiem pavisam jaunā veidolā – ar jaunu vizuālo identitāti, atjaunotu mājaslapu un pašam savu apģērbu līniju, kas radīta tieši par godu jaunajam albumam.

Par "Ekosistēmas" albuma ierakstu un skaņas apstrādi parūpējās rolands če studijā "Full Clip", kā arī darbs pie albuma norisinājās studijā "DDA" un pie anša Berģos. Šajā albumā katra dziesma ir kā atsevišķa "ekosistēma", kura var pastāvēt gan atsevišķi, gan kopā, veidojot veselu pasauli. Autors jaunajā albumā mēģina ietvert dažādo – "Ekosistēmās" ir gan humors, gan klasiski “reprezenti”, gan dziesmas, kas "liek aizdomāties".

"Ekosistēmas"
"Ekosistēmas" Foto: publicitātes

"Veidojot "Ekosistēmas", es gribēju radīt albumu un dziesmas, kuras klausītāju ausīs varētu skanēt ilgāk par pāris mēnešiem. Es nevaru sagaidīt, kad varēšu izpildīt šos skaņdarbus koncertos, lai sajustu klausītāju enerģiju un atgriezenisko saiti. Pāris draugi, kuri dzirdēja “Ekosistēmas” pirms izdošanas, teica, ka šis ir mans labākais albums. Ceru, ka tas izturēs plašākas publikas un laika pārbaudi,” par paveikto darbu izsakās autors.

Albuma īpašie viesi ir reperis ansis un dziedātājs Ralfs Eilands. Par "Ekosistēmu" vizuālo noformējumu parūpējās Terēze Strādniece. “Ekosistēmās” ar elektrisko ģitāru piedalījās arī Very Cool People līderis Elvijs Grafcovs, kā arī basu dziesmā “Tagad un šeit” iespēlēja Toms Kursītis. Relīze ir pieejama visos lielākajos straumēšanas servisos, kā arī CD formātā un ir paredzēta atskaņošanai maksimālā skaļumā.

Līdz ar jaunā albuma izdošanu ir atjaunota izpildītāja mājaslapa, kurā no šīs dienas var iegādāties Edavārdi "Ekosistēmu" apģērbu līniju, "Ekosistēmas" CD formātā, kā arī par godu šim īpašajam notikumam pirmo reizi desmit gadu laikā ir atkal pieejami "Es tusēju" krekli. Edavārdi mājaslapā tagad arī ir iespēja noklausīties visus albumus, kuri pēdējos gados nav nekur bijuši pieejami, dodot iespēju izsekot autora izaugsmei, sākot ar 2007. gada debijas albumu “Ej ellē”.

Noklausies albumu:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu