Sestdienas horoskops: Dodies pārgājienā, izbraucienā ar riteni!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 29. maijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Šodien vari ieplānot kādus mājas darbus, kā arī apgūt ko jaunu un paplašināt redzesloku, sērfojot internetā vai skatoties izglītojošus raidījumus. Mazliet laika atvēli pārdomām vienatnē.

VĒRSIS

Nav miera no paša rīta. Citkārt rāmais brīvdienas rīts izvērtīsies par dinamisku gatavošanos piedzīvojumiem. Dodies pārgājienā, izbraucienā ar riteni vai ekskursijā pa Latvijas skaistākajām vietām.

DVĪŅI

Ir tāda sajūta, ka mazliet vajag patērēties. Vari aizbraukt uz brīvdabas tirdziņu un ar savu artavu atbalstīt vietējos ražotājus. Prieku dos arī pasēdēšana kādā āra kafejnīcā.

VĒZIS

Svarīgs ģimeniskums un kopā būšana. Vajadzētu padomāt par kopīgiem pasākumiem vai hobiju, kas aizrauj arī pārējos ģimenes locekļus. Garastāvoklis uz pozitīvas nots.

LAUVA

Ļoti gribēsies izklaidēties un atpūsties. Atceries, ka pastāv ierobežojumi, bet šaurā lokā vai attālināti saviesīga tikšanās ir iespējama. Kā jau parasti – būsi sabiedrības dvēsele.

JAUNAVA

Sarīko brīvdienu pasākumus savējiem. Kopā būšana sniegs prieku, būs noderīga domu apmaiņa un pozitīvas emocijas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos.

SVARI

Saimniecības darbu diena. Vari sakopt teritoriju, izmest nevajadzīgās lietas un vecās drēbes, sarīkot ģenerāltīrīšanu. Pēc labi paveiktiem darbiem mierīgi atpūties.

SKORPIONS

Jāgādā par saskaņu ar savējiem – ģimenes locekļiem un tuvākajiem draugiem. Citiem var noderēt tavs padoms un dzīves pieredze, bet neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo.

STRĒLNIEKS

Parūpējies par savējiem. Prieku sagādās kopīgas brīvdienu pusdienas vai mazas dāvaniņas. Labs laiks dažādiem saimniecības darbiem – talkai un uzkopšanai.

MEŽĀZIS

Tāda pozitīva diena – neatkarīgi no tā vai spīd saulīte, vai nē. Dari to, ko kāro sirds, vai vispār nedari neko. Izbaudi mieru, necenties nevienu pamācīt vai noskaidrot attiecības.

ŪDENSVĪRS

Darot dažādus mājas darbus, pārāk nepārpūlies. Pamazām, palēnām un bez steigas! Iespējams, ar padomu vai tīri praktiski būs jāpalīdz atvasītēm.

ZIVIS

Būsi noskaņots aprūpēt un apčubināt savējos. Pārlieka uzmanība kādam no taviem mīļajiem var nepatikt. Neņem pie sirds katru nieku un velti vairāk laika pats sev.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu