Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainās, Viļņā - samazinās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija
Degvielas uzpildes stacija Foto: LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainījās, bet Viļņā tās samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt dīzeļdegvielai augstākā cena bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās degvielas cenas aizvadītajā darba nedēļā nebija mainījušās. 95.markas benzīns tāpat kā iepriekšējā piektdienā maksāja 1,304 eiro, bet dīzeļdegviela - 1,204 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi 1,389 eiro un 1,199 eiro par litru.

Tikmēr Viļņā 95.markas benzīna cena kritās par 0,8% - līdz 1,261 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,3% un maksāja 1,136 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās piektdien saglabājās stabilas Rīgā un Viļņā, kur litrs autogāzes maksāja attiecīgi 0,645 eiro un 0,599 eiro. Savukārt Tallinā autogāzes cena auga par 1,5% un piektdien bija 0,67 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu