Netālu no Arēnas Rīga diviem auto uzkrīt prāvs koks (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Parasti jau negaisa un spēcīga vēja laikā ir jāuzmanās no auto novietošanas koku tuvumā. Tomēr 28.maija pusdienlaikā vairāki rīdzinieki bija liecinieki tam, ka arī bezvēja apstākļos koks var "padoties" un nolūzt. Par to vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Tieši tā notika Mālpils ielā, Rīgā, pavisam netālu no pasaules hokeja čempionāta norises vietas. Tur negaidīti un bez šķietama iemesla nolūza milzīgs koks un uzgāzās diviem auto - ielas malā novietotam ”Mercedes-Benz” un hokeja čempionāta norises vajadzībām sarūpētam elektriskam ”Škoda Enyaq”. 

”Sākumā es viņu neredzēju. Tas moments bija tāds, ka lapas viscaur sakrita, un tad bija brīkšķis, kad koks lūza. Tad es arī sapratu, ka koks ir uzkritis. Tas bija tik negaidīti,” stāsta ”Škoda” vadītājs Uldis.

Lai arī abiem auto tagad jāveic remonts servisā, grūtāk klāsies "Mercedes-Benz" saimniekam, jo tam nebija Kasko polises. Tāpat ”Degpunktā” vēsta, ka bojātā auto īpašnieks jau pērn bija vērsies pašvaldībā, norādot, ka koks, kurš sagāzies 40 grādu leņķī, var būt bīstams. Vai un kāda bija atbildīgo dienestu reakcija uz brīdinājumu, būs zināms jaunnedēļ. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu