Jūnija mēneša horoskops

Saules aptumsums!
Guna Kārkliņa
, sertificēta astroloģe
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Lietišķajā dzīvē līdz 23. jūnijam iespējama „piņķerēšanās” un neprognozējamas situācijas. Astroloģijā katrai planētai ir savas aizgādnības jomas. Par darījumu sarunām, līgumiem un informācijas apriti atbild Merkurs, kurš gandrīz visu mēnesi atradīsies nelabvēlīgajā, astrologu valodā runājot - retrogrādajā stāvoklī.

Nebūtu vēlams reģistrēt uzņēmumus un slēgt līgumus. Ja tas iespējams. Pēc 23. datuma Merkurs atgriežas savā ierastajā pozīcijā, bet – atkal neraža: uzņēmējdarbības aizbildnis Jupiters no 20. jūnija līdz oktobra otrajai pusei nerāda labvēlīgu vaigu, jo arī ieņēmis retrogrādo stāvokli.

Kad lai strādā? Kad lai dzīvo? Kosmosā vienmēr būs kādas negantības un jādarbojas vien ir. Retrogrādā Jupitera laikā arī nebūtu vēlams reģistrēt uzņēmumus un īpaša uzmanība jāpievērš juridiskām niansēm.

Uzņēmējdarbībai kopumā ne pagājušais, ne šis gads nav labvēlīgi, taču katrai firmai tāpat kā cilvēkam ir sava astro karte un nekad nav tā, ka visiem vienlīdz slikti vai vienlīdz labi.

26. maijā pieredzējām Mēness aptumsumu un

10. jūnijā būs Saules aptumsums. Šo periodu astrologi dēvē par „starp aptumsumu koridoru”, kad dienas jāvada mierīgi, jāizvairās no konfliktiem un jāsaudzē veselība.

Garās Jāņu brīvdienas droši vien paies ļoti distancēti. Un tā varbūt arī labāk, jo šajās dienās Marss ir spriedzes kombinācijās un tas nozīmē – ugunsnelaimju un auto avāriju riskus. Toties Jāņu diena ir piemēroti ģimeniskam pasākumam tautas tradīciju garā. Šajā dienā ir pilnmēness, kas saviļņo emocijas, bet vairums kombināciju ar citām planētām tam ir pozitīvas. Pārējās brīvdienas sekmīgas visam, kas saistās ar tehnoloģijām. Pēcsvētku ballīte ar draugiem tiešsaistē arī ir gana laba lieta.

AUNS

Kamēr daudzi jau vaļojas un izbauda atvaļinājumu, Aunam darba pilnas rokas. Tiks pamanītas un augstu novērtētas tavas komunikācijas prasmes un līdera dotības. Jāstrādā gan pamatīgi un kādu brīdi gribēsies atmest ar roku, taču, kā vēsta sens teiciens: visgrūtākā cīņa pašam ar sevi, vissaldākā uzvara, uzvarēt sevi. Pēc tam varēsi lepoties ar lauru vainagu. Mazliet rūpju brīžus var sagādāt finanšu tēma. Kādu var pārņemt vēlme pasūtīt internetā nevajadzīgus niekus, kāds var padoties atlaižu vilinājumam. Izvērtē – ko tev vajag un bez kā var iztikt.

VĒRSIS

Krietnais darbarūķis Vērsis par pienākumu trūkumu nevar sūdzēties gandrīz nekad. Bet vai tikai patlaban nav jau mazliet par traku? Ļoti iespējams, ka tev lūdz tikt galā ar kāda cita kolēģa vai biznesa partnera neizdarības sekām. Tas var būt kaitinoši. Un kad Vērsis satrakojas... tie skati no filmām par koridu ir ļoti patiesi. Saspringtās situācijās mēģini savaldīties. Brīvajā laikā daudz pienākumu mājās. Kāds gribēs sākt remontu, kāds nomainīt interjeru vai pārbīdīt mēbeles. Neiztikt arī bez saviesīgām aktivitātēm. Ja ne klātienē, tad tiešsaistes platformā.

DVĪŅI

Nemierīgs laiks. Būs dažādas idejas, ko gribēsi realizēt... jau vakar. Ātri veidosi kontaktus, spēsi sarunāt un gūt vēlamo rezultātu. Taču dažas norunas var izjukt no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Vari apsvērt jaunus plānus, bet līgumus parakstīt vai jaunus projektus uzsākt vēlams tikai pēc Jāņiem. Ja esošajā darbā tevi kaut kas neapmierina, tad mēneša beigās vari sākt lūkoties pēc jauniem variantiem. Priekšroka dodama tām darbavietām, kur ir pēc iespējas brīvāks režīms. Šomēnes jāseko līdzi vai tavā bankas kontā ienācis viss, kam tur jābūt.

VĒZIS

Būtu jauki paņemt atvaļinājumu un vienkārši atpūsties. Kāds sapņos par tālāku ceļojumu, kāds par atpūtu vasarnīcā, mazdārziņā vai teltī civilizācijas neskartā dabas nostūrī. Ja tas nav iespējams, tad rēķinies, ka darbā daudz pienākumu, turklāt tiem ir tendence pieaugt, kā tādai rauga mīklai pirmssvētku laikā. Tu esi labs un izpalīdzīgs cilvēks, bet robežas jānosprauž. Vai vismaz jārunā par adekvātu atalgojumu, piemaksu, prēmiju. Svarīgas norises privātajā dzīvē. Labs laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai, tikai pašam tas jāvēlas.

LAUVA

Visiem tāpat skaidrs, ka Lauva ir visgudrākais, vislabākais un visjaukākais, nevajag to atkal un atkal pierādīt. Ja pārāk uztiepsi viedokli un centīsies savu taisnību pasniegt kā vienīgo patieso, var izcelties strīdi – gan darbā, gan mājās. Profesionālā jomā šis laiks tāpat var būt diezgan nemierīgs. Iespējamas negaidītas pārmaiņas, jauni pienākumi, darba efektivitātes uzlabošanas ar mūsdienu tehnoloģijām, kuras tu vēl labi nepārzini. Jāmācās. Mājās gādā par saskaņu un uzklausi mīļos cilvēkus. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā par savām vēlmēm.

JAUNAVA

Jādodas uz priekšu! Sekmīgas sarunas par jaunām iespējām, karjeru, darījumiem. Tā kā esi akurāts un loģisks cilvēks, tad arī perfekti pratīsi izstāstīt savas ieceres un atradīsies partneri, kam tās šķiet saistošas. Vienīgi līgumus slēgt un kārtot juridiskos jautājumus vēlams pēc Jāņiem. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami privātajā dzīvē. Tā sajūta, kas nes viļņa galotnē un tad ierauj kaislību virpulī. Jūnija un jāņzāļu reibinošā smarža var sagrozīt galvu pat vispragmātiskākajam cilvēkam. Ja tev jau ir ģimene, tad zini, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem var paļauties.

SVARI

Tavi trumpji būs interesantas idejas un intuīcija. Profesionālajā jomā atradīsi oriģinālus risinājumus, jo Svaru zodiaka zīmes  cilvēki var būt gan apveltīti ar labu stila sajūtu, gan ar skaidru situāciju izpratni. Kāds varbūt saņems karjeras piedāvājumu, bet tad gan kārtīgi jāizvērtē un iespēju robežās jāievāc informācija par uzņēmumu vai iestādi. Lai nesanāk tā, ka no vilka bēgdams, uzskrien lācim. Sirdslietās savstarpējā sapratne un atbalsts, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas jāpavērtē.

SKORPIONS

Skorpions zina, kā savaldzināt un savērpt „mīlestības pinekļus”- kā tajā senajā dziesmā. Ļoti iespējams, ka Līgo vakarā kādam uzplauks viskrāšņākais papardes zieds. Ģimenes cilvēkiem savukārt svarīgi uzklausīt otru un runāt, ja kas sakrājies uz sirds. Pretējā gadījumā iekšējā neapmierinātība var pāraugt sadzīviskos un pilnīgi liekos strīdiņos. Un jāuzmanās no dēkām, kas var izraisīt baumas. Darbā jāiegulda daudz enerģijas. Tu esi nosvērts cilvēks, taču šajā mēnesī jāuzmanās no pārsteidzības jebkurā jomā.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā mājas un ģimenes dzīve. Gribēsi sakārtot kaut ko saimniecībā, paremontēt, uzlabot interjeru – labāk to darīt pēc Jāņiem. Kāds varbūt jutīs sevī mostamies kulināra talantu, priecēs mājiniekus ar eksotiskiem svešzemju ēdieniem un sāks domāt par krājumiem ziemai, jo jūnijā jau ir gan ogas, gan zaļumi saauguši. Darbā diezgan trauksmaini. Situācijas mainīgas, un tas radīs stresu. Savus pienākumus paveic pēc labākās sirdsapziņas, bet par pārējo nesatraucies. Vai vislabāk – paņem atvaļinājumu.

MEŽĀZIS

Diezgan bieži gremdēsies apcerīgās pārdomās par dzīvi un nākotnes mērķiem. Pārsvarā jau Mežāži ir rīcības cilvēki, bet pārdomu brīži dažkārt nepieciešami, vai arī mācības, kas paplašina redzesloku un palīdz pieņemt lēmumus. Kāds pieteiksies tiešsaistes semināram par profesionālām tēmām, kāds būs noskaņots ienirt garīgi filozofiskā lauciņā. Jauns skats uz situācijām ļoti noderēs. Darbā vai biznesā daudz pienākumu un peļņa var mazliet  bremzēties. Nauda jātērē apdomīgi un nevajadzētu uzņemties kredītsaistības.

ŪDENSVĪRS

Sirds ilgojas pēc kaut kā liela un skaista... Bet dzīves realitāte izdara savas korekcijas. Šomēnes daudz darba un kādam varbūt nāksies arī pastrādāt garajās Jāņu brīvdienās. Atceries, ka par brīvdienu darbu pienākas lielāks atalgojums, ja vien tā nav paša iniciatīva. Bankas konta stāvoklis kopumā priecēs – vari ieplānot kādu vērtīgu pirkumu. Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja izceļas strīdi, tad labāk visai ģimenei doties pie dabas vai izbaudīt sportiskas aktivitātes. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu tikšanos ar turpinājumu.

ZIVIS

Romantisks noskaņojums. Saulgriežu laiks iedvesmos, un kāds varbūt satiks savu sirdsāķīti. Ja tev jau ir sava otrā pusīte, tad patlaban ir burvīgs periods, lai attiecībām piešķirtu jaunas krāsas. Iepriecē mīļoto ar romantisku un maliet neprātīgu pārsteigumu. Darbā jārīkojas enerģiski, tad būs rezultāts. Iespējami strīdi par to vai citu koncepciju, darba organizāciju u.tml. Taču nevajag ņemt galvā, jo tu pats labi zini, kā pareizāk. Turklāt palīdzēs intuīcijas, kas daudziem Zivju zodiaka zīmes cilvēkiem darbojas ļoti augstā līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu