Jānis Ruņģis ar uzstāšanos studijā piesaka jaunu koncertprogrammu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Jāņa Ruņģa klātbūtne"
"Jāņa Ruņģa klātbūtne" Foto: Jānis Deinats

Ģitārists Jānis Ruņģis piedāvā izbaudīt apvienības "Jāņa Ruņģa klātbūtne" uzstāšanos jeb studijas koncertu, kas notika maija vidū Latvijas Radio 1. studijā, tādējādi piesakot jaunu koncertprogrammu.

Kopumā tika izpildītas piecas dziesmas, no kurām četras bija koncertpirmatskaņojumi no Jāņa oriģinālmūzikas albumiem "Ārpus prātus" un "Dzīvojumi".

"Esmu ārkārtīgi priecīgs par savu radošās komandas piecnieku, kurā ietilpst dziedātājs un ģitārists Miķelis Putniņš (apvienības “Ezeri”, “Nepāriet”), dziedātāja un ģitāriste Kristīne Pāže (“Kaut kaili”), basģitārists Ainārs Majors (“Marana”, “Elektrofolk”), kā arī bundzinieks no Apvienotās Karalistes – Nick “Moss” Rogers (angļu dziesminieka King Charles pavadošā grupa, “SG Lewis”),” ar “Jāņa Ruņģa klātbūtnes” jaunāko sastāvu pamatoti lepojas galvenais vaininieks. “Pēdējā gada laikā esam cītīgi gatavojuši apjomīgu koncertprogrammu, un, tiklīdz tiks atvērts pasākumu norises priekškars, būsim gatavi remdēt publikas izsalkumu pēc kvalitatīvas dzīvā skanējuma mūzikas un kultūrdzīves vispār!"

“Jāņa Ruņģa klātbūtnes” dalībnieki dzied un spēlē oriģinālmūziku latviešu valodā, savienojot labāko muzikālo tradīciju tiltus starp 20. un 21. gadsimtu. Ruņģa studijas albumus iespējams noklausīties visās lielākajās digitālās straumēšanas vietnēs, bet singliem uzfilmētie mūzikas videoklipi noskatāmi vietnē "YouTube". Drīzumā sagaidāms arī jauns mūzikas video.

Video: Jāņa Ruņģa Klātbūtne "Dies’".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu