Slimnīcā ASV nonācis vīrietis, kurš lubrikantu sajaucis ar superlīmi (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

"Tā nebija tikai superlīmes pilīte un tikai viens pirksts. Tā bija visa viņa plauksta, visi pirksti, kas bija cieši pielipuši pie vīrieša dzimumorgāna," atceras ārsts, kurš sastapa cietušo vīrieti ātrās palīdzības uzņemšanas nodaļā. 

TLC YouTube kontā ievietotajā videoklipā Dr. Metjū Valente atceras laiku, kad viņš aprūpēja pacientu, kuram visa roka bija pielīmēta pie paša dzimumlocekļa.

Pēc vīrieša stāstītā, tas viss sācies pavisam nevainīgi. Sieva viņu pamodinājusi, vēloties ikrīta mīlas priekus. Samiegojies vīrietis steidza rīkoties, bet no naktsskapīša atvilktnes paķēra superlīmi, nevis lubrikanta tūbiņu.

"Viņš acīmredzot ļoti steidzās. Un voilà, viņa roka pielipa dzimumloceklim," TV šova "Sex Sent Me To The ER" ("Kā seksa dēļ nokļuvu slimnīcas uzņemšanas nodaļā") atainoto negadījumu raksturo ārsts. 

"Tas bija liels ādas daudzums, kas bija pielipis pie dzimumlocekļa," "Mens health" stāsta Dr. Valente. "Tā nebija tikai superlīmes pilīte un tikai viens pirksts. Tā bija visa viņa plauksta, visi pirksti, kas bija cieši pielipuši pie vīrieša dzimumorgāna."

Dzimumloceklis ir viens no visjutīgākajiem ķermeņa orgāniem, tāpēc lieki piebilst, ka šim cilvēkam ļoti sāpēja.

Ja kādreiz nonākat līdzīgā situācijā, ņemiet vērā, ka ir trīs veidi, kā atbrīvot salipušo ķermeņa daļu:

  • var tīrīt ar acetonu, bet tas sūrstēs,
  • mērcēt salipušās vietas karstā ziepjūdenī,
  • vienkārši gaidīt, kamēr līme pati atlips no ādas.

Mediķi izlēma vīrieti noguldīt uz masāžas galda, kura padziļinājumā ievietoja trauku ar ziepjūdeni. Apmēram pēc divām stundām vīrieša roka bija atlipusi no intīmās vietas. Pēc tam uz dzimumlocekļa bija jāuzklāj antibakteriāla ziede, lai sadziedētu nobrāzumu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu