Laikraksts: "Barcelona", "Real" un "Juventus" tiks izslēgti no Čempionu līgas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Eiropas futbola grandi Madrides "Real", "Barcelona" un Turīnas "Juventus" tiks izslēgti no Eiropas prestižākā klubu turnīra UEFA Čempionu līgas, vēsta Itālijas laikraksts "La Repubblica".

Gan FIFA, gan UEFA pagājušajā nedēļā sāka disciplinārlietu pret visiem trim klubiem, kuri vēl nav atteikušies no dalības Eiropas Superlīgā. 

Eiropas Superlīgas projekts cieta neveiksmi. 

"Real", "Barcelona", "Juventus" klubiem tiks piespriesti arī naudas sodi. Lēmums par klubu izslēgšanu no Čempionu līgas tiks pieņemts šajā nedēļā, vēsta "La Repubblica".

Tikmēr pārējie deviņi klubi "AC Milan", Milānas "Inter", Madrides "Atletico", Londonas "Arsenal", Londonas "Chelsea", "Liverpool", Mančestras "City", Mančestras "United" un Totenhemas "Hotspur", kas arī grasījās piedalīties Eiropas Superlīgas projektā, tiks sodīti ar 15 miljonu eiro naudas sodu katrs. 

Šī nauda nonākšot FIFA.

Spānijas līgas "La Liga" prezidents un UEFA izpildkomitejas loceklis Havjers Tebass iepriekš izteicās, ka "Real", "Barcelona" un "Juventus" ir jābaidās no FIFA sprieduma. Pastāv iespēja, ka klubiem tiks liegts piedalīties Eiropas augstākās raudzes sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu