Foto ⟩ Ielūkojies filmas “Warhunt” uzņemšanas aizkulisēs ar Mikiju Rurku un pašmāju aktieriem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Mikijs Rurks
Mikijs Rurks Foto: publicitātes

Jau esam ziņojuši, ka pagājušogad Rīgā uzturējās un filmējās Holivudas zvaigzne Mikijs Rurks. Šobrīd tapis zināms, ka viņš piedalījies režisora Mauro Borrelli filmas "Warhunt" uzņemšanā. Filmas uzņemšana ir pabeigta. Ielūkojies filmēšanas aizkadros! 

Vērienīgajā projektā līdzās latviešu aktieriem darbojušās tādas pasaules kalibra zvaigznes kā Mikijs Rurks, Džeksons Retbouns, Roberts Knepers un režisors Mauro Borelli.

Filma "Warhunt" ir militārs trilleris par Otro pasaules karu, kura ainas uzņemtas Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā, Līgatnes mežos un alās, Bolderājā un citviet. Pērn sāktā filmēšana ilgusi aptuveni pusgadu un tikpat ilgu laiku aizņēmusi filmas montāža un apstrāde. Šogad filma ir pabeigta, un notiek sarunas ar vairākiem potenciālajiem filmas pircējiem.

Filma tapusi ar pūļa finansējuma platformas "Crowdestor" palīdzību, un tajā ieguldīti 1,7 miljoni eiro, kas piesaistīti no vairāk nekā 2000 investoriem visā Eiropā.

Projektā līdzdarbojušies tādi Latvijas aktieri kā Dainis Grūbe, Rihards Lepers, Jurijs Djakandovs un Ieva Segliņa. Filmas producenti ir Igors Proņins un Jūlija Zaiceva no Latvijas producentu apvienības "Forma Pro Films". 

Foto: Filmas "Warhunt" aizkulises ar Holivudas un pašmāju aktieriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu