Jelgavā zog jaunos vasaras puķu un košumkrūmu stādījumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: aopsan/Shutterstock

Apstādījumu kopēji Jelgavā šogad jau vairākkārt ir novērojuši, ka tiek izzagti jaunie vasaras puķu un košumkrūmu stādījumi, informē pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Jūnija sākumā izņemtas vairākas leduspuķes no puķu podiem, kas izvietoti Draudzības ielā, izņemti arī vairāki stādi no dobēm skvērā aiz Jelgavas kultūras nama. Nesen arī apstādījumos Lapskalna ielā pie Uzvaras parka izzagti septiņi košumkrūmi.

"Pilsētsaimneicība" norāda, ka visus iztrūkstošos stādījumus iespējami ātrākā termiņā atjaunos pieejamā finansējuma ietvaros, taču iedzīvotāji aicināti neizzagt apstādījumus. Stādījumi tiek veidoti, lai papildinātu pilsētvides dažādību un priecētu iedzīvotājus un pilsētas viesus.

Iestāde atgādina, ka pilsētas infrastruktūras un sabiedriskās kārtības uzraudzību pilsētā veic Pašvaldības policija. Pamanot personas, kas veic vai grasās veikt kaitējumu pilsētas infrastruktūrai, iedzīvotāji aicināti nekavējoties informēt Jelgavas Pašvaldības policiju pa tālruni 8550 vai Jelgavas pašvaldības operatīvās informācijas centru pa diennakts iedzīvotāju atbalsta tālruni 8787.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu