Pēc ūdenī konstatētajām dezinfekcijas līdzekļa paliekām "Evian" atsauc 3600 pudeļu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: PV

No apgrozības atsauktas kopumā aptuveni 3600 minerālūdens "Evian" pudeles, kuras Pārtikas veterinārais dienests (PVD) aicināja nelietot pēc tam, kad Eiropas Savienības Ātrās brīdināšanas sistēmā saņemts ziņojums, ka ūdenī konstatētas dezinfekcijas līdzekļa atliekas, pastāstīja "Evian" Komunikācijas nodaļā.

No apgrozība izņemtas "Evian" 750 mililitru tilpuma pudeles ar sporta korķīti, kuru ražošanas datums ir 2020.gada 16.septembris laikā no plkst.18.50 līdz 18.55, un derīguma termiņš noteikts 2022.gada 16.septembris.

Kā skaidroja "Evian" pārstāvji, sākotnēji tika noteikta produktu krājumu atrašanās vieta. 1.jūnijā izsūtīts paziņojums par brīvprātīgu produktu atsaukšanu, 2.jūnijā tika apziņotas atbildīgās iestādes un pašreiz ar atbildīgo iestāžu starpniecību tiek nodota informāciju patērētājiem.

Ja iespējams, patērētāji aicināti atgriezt minētās ūdens pudeles atpakaļ veikalā vai sazināties ar minerālūdens izplatītājiem Latvijā SIA "Eugesta un partneri", rakstot e-pastu uz "office@eugesta.lv" vai zvanot pa tālruni 67472500.

"Evian" 750 mililitru pudelēs ražotājs ir "SA Eaux Minérales d'Evian". Minerālūdens izplatītājs Latvijā ir "Eugesta un partneri".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu