Svētdienas horoskops: Attiecībās valdīs sirsnība un mīļums!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 6. jūnijā. 

Izklaidei un iedvesmai 

AUNS

Būsi noskaņots uz saimniecības darbiem. Pārskati mājās interjera priekšmetus – varbūt jānomaina mēbeles, jāiegādājas jaunas tekstilpreces un dekoratīvas lietas telpu izdaiļošanai.

VĒRSIS

Sirds izslāpusi pēc mākslas un kultūras dzīves. Jāsēžas pie TV ekrāna, jāņem planšete vai kāda cita ierīce un jāsameklē, kādas mākslas pērles tiek piedāvātas tīmeklī.

DVĪŅI

Tā kā jaunā nedēļa solās būt rosīga un nevaļīga, šodien vajadzētu veikt pārtikas piegādes pasūtījumu. Vai aizdoties līdz veikalam un iegādāties pārtiku un saimniecības preces ilgākam laikam.

VĒZIS

Neskaitāmas domas un idejas, ko darīt nākotnē. Var gadīties, ka kāds no mājiniekiem mazliet pakritizē. Neapvainojies – skats no malas dažkārt ir ļoti vērtīgs.

LAUVA

Jāapdara mājas darbi un jāsagatavojas jaunajai nedēļai. Ja tev ir bērni, uzklausi, kas viņiem šobrīd svarīgs. Ar attālinātu, bet sirsnīgu sarunu vai pieteikties labākais draugs vai draudzene.

JAUNAVA

Izbaudi brīvdienu un par nākamās nedēļas darbiem vēl nedomā. Lieliska diena sirdslietām: attiecību spodrināšanai, mīlestības apliecinājumiem un brīvajiem ļaudīm – lai iepazītos.

SVARI

Vēlme pēc miera, stabilitātes un stiprā pleca sajūtas blakus. Stiprini attiecības, izrunā neskaidrības un gādā par saticību. Ģimenes cilvēkiem miers un siltums pie mājas pavarda.

SKORPIONS

Ar radiniekiem dažādos jautājumos var būt atšķirīgi viedokļi, tāpēc jāmeklē kompromiss. Spītēšanās vai nostāšanās principu pozā neko labu nedos. Interese par dzimtas saknēm.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu veltīt laiku bērnu vajadzībām un mīļotajam cilvēkam. Mājas darbi var arī pagaidīt, šobrīd svarīgāk spodrināt un stiprināt attiecības ar savējiem.

MEŽĀZIS

Labs laiks, lai izdaiļotu mājokli un eksperimentētu virtuvē. Pārlūko un izrevidē savu un ģimenes locekļu garderobi, pienācis laiks papildināt vasaras kolekciju.

ŪDENSVĪRS

Vajag kaut kur izkustēties – aizbraukt pie jūras, pastaigā pa piedzīvojumu takām, apskatīt vēsturiskus objektus. Attiecībās valdīs sirsnība un mīļums.

ZIVIS

Mīlestība iedvesmos. Ja līdz šim esi bijis brīvs, sirdī var iekrist kāda kvēlojoša dzirkstelīte. Pāriem attiecības uzplauks ar jaunu sparu. Sarīko jauku pasākumu divvientulībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu