Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 7. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Aizvadītā nedēļas nogalē daži mājas darbi palika nepaveikti – jau no rīta domāsi kā ātrāk beigt darbu un doties prom. Ja plāno kādus pirkumus, apdomīgi ar tēriņiem.

VĒRSIS

Pie tevis var nonākt daudz jaunas informācijas. To, kas svarīgs, pārbaudi dubultā. Varbūt kāds ne tā izteicies, varbūt kāds kādu pārpratis. Laba diena peļņai.

DVĪŅI

„Kāds pozitīvs un sirsnīgs cilvēks!” apkārtējie nodomās un mīļuprāt sarunāsies, gribēs apmainīties kontaktiem, veidot sadarbību. Iespējamas kādas dziļākas simpātijas.

VĒZIS

Ļoti rosīga diena. Vienā rokā tālrunis, otra uz datora klaviatūras. Daudz saziņas, daudz pienākumu, bet šajā enerģijas plūsmā jutīsies kā zivs ūdenī. Jaunas idejas par peļņu.

LAUVA

Tev ir viedoklis, un pārsvarā tas ir pamatots, faktos balstīts un arī daudziem interesants. Taču var būt arī citādi. Šodien vērtīgi uzklausīt citādāk domājošos.

JAUNAVA

Palēnām, pamazām... Pirmdienas bieži vien ir tādas lēnīgas. Šodien varoņdarbus neplāno, un papildus pienākumus neuzņemies. Vakarā vari izmest kādu pastaigas līkumiņu, satikt kādu draugu.

SVARI

Domīgs noskaņojums. Gribēsi gremdēties apcerīgās pārdomās, filozofēt un diskutēt par globālām tēmām. Lieliska diena, lai uzzinātu un apgūtu kaut ko jaunu.

SKORPIONS

Plānojot tiešsaistes sanāksmes vai saziņu ar kolēģiem, esi uzmanīgs ar tehniku. Nepieciešamos failus vai prezentāciju materiālus nodublē. Pievakarē romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Lielisks darbs, lieliski kolēģi, lieliski sadarbības partneri. Strēlnieks šodien pilns optimisma un darba spara. Privātajā dzīvē gan nemierīgi - jāgādā par saskaņu.

MEŽĀZIS

Vairāk optimisma! Ja arī kaut kas nevirzās uz priekšu tā, kā gribētos, atliec uz vēlāku laiku. Sīzifa akmeni kalnā velt šodien nav vērts. Iespējami kādi neplānoti mājas darbi.

ŪDENSVĪRS

Šodien ar kolēģiem vai darījumu partneriem vajadzētu izrunāt nedēļas plānus, lai darbi rit vienmērīgi. Ik pa laikam notversi sevi pie domas, kas prātā romantiskas noskaņas.

ZIVIS

Jābūt apdomīgam naudas lietās. Ja kārtojami finanšu darījumi, visu pārbaudi vairākkārt. Pēc darba iepērkoties, var rasties vēlme palutināt savus mīļos. Tā kārtīgi un no sirds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu