Jaunums, kas visiem uz mēles - Gold&Green® veselībai un gardēžiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pašlaik vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, izvēloties produktus, kuru sastāvā ir optimāla uzturvielu un vitamīnu kombinācija. Tāpat straujajā ikdienas ritmā, svarīgi, lai tie būtu ērti pagatavojami, tajā pašā laikā rosinot pavārmākslas fantāziju. Bez pārspīlējuma to visu var attiecināt uz Somijā patentēto augu izcelsmes produktu līniju Gold&Green®, ko Latvijā mums piedāvā Paulig Coffee Latvia.

Bet kas tad īsti ir Gold&Green®, un kāpēc par to jau saka – ēdiens ar nākotnes garšu? Latvijas tirgū pašlaik tiek piedāvāti divi šīs līnijas produkti: Pulled Oats® un Deli Oats™, kuru pamatsastāvā ir mums visiem tik labi pazīstamie: auzas, zirņi un lauku pupas. Gold&Green® produkti satur 9 svarīgākās aminoskābes, kā arī veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs atbilstošu daudzumu. Zīmīgi, ka tajos nav sojas. Ar šādu “arsenālu” tie ir lielisks enerģijas avots un universāla bāze visdažādākajām receptēm un praktiski neierobežotām garšu kombinācijām.

Foto: Publicitātes foto

Uztura speciālisti Gold&Green® iesaka kā veselīgu alternatīvu dzīvnieku gaļas izstrādājumiem. Šos produktus, ar gardu muti savā ēdienkartē iekļauj fleksitārieši, vegāni, veģetārieši un arī gaļas mīļotāji - visi, kas rūpējas par sabalansētu ēdienkarti.

Pašlaik jau par paradumu kļuvis ēdiens līdzi ņemšanai, un Gold&Green®, ir ideāls produkts gan vrapu, picu, sviestmaižu papildinājumam un pamats ļoti daudzveidīgām receptēm. Te vietā norādīt, ka arī smalko restorāni šefpavāri Gold&Green® jau paspējuši iekļaut savā produktu sarakstā. Bet starptautiskā Restorānu asociācija, ēdienus, kas gatavoti uz augu bāzes jau nosaukuši kā Food service jauno trendu. Nu vairs nevienu nepārsteidz, ka ēdienkartēs ir palielinājies piedāvājums, kas apzīmēts kā vegāniem un veģetāriešiem.

SIA Paulig Coffee Latvia vadītāja Margarita Aļabjeva – Vaišļa, kas medijos dalās savā pieredzē par veselīgu dzīves veidu un uztura paradumiem, par Gold&Green® saka: “Mums ir prieks, ka arī Latvijā tagad ir pieejams, manā skatījumā, šis superprodukts. Jo tas ir ne tikai veselīgs, bet atbilst videi draudzīgas un ilgtspējības kvalitātes kritērijiem. Es to sauktu par produktu ar nākotnes garšu. Esmu savā ģimenes lokā jau izmēģinājusi šo jaunumu un arī ieviesusi savas receptes, par pamatu ņemot Gold&Green®. Jāatzīst - praktiski bezgalīgas garšu improvizācijas iespējas! Steidzīgā darba dienā iesaku pamēģināt vienkāršu recepti: Paņemiet Santa Maria tortiļu, pievienojiet mērcīti (pēc izvēles), salātus un Deli Oats™. Papildiniet “pildījumu” ar sagrieztiem gurķiem, papriku un citiem dārzeņiem. Salokiet un izbaudiet. Ātri un veselīgi!”

Foto: Publicitātes foto

Paulig ir vadošais Eiropas dabiskās kafijas, garšvielu un pārtikas ražotājs. Paulig grupa ir 1876. gadā nodibināts starptautisks pārtikas rūpniecības koncerns, kas ir pazīstams ar Paulig Grupas zīmoliem Paulig, Santa Maria, Risenta un Gold&Green® un piedāvā dažādus pasaulē pazīstamus etnisko ēdienu konceptus, garšvielas un dabīgus, veselīgus pārtikas produktus, kā arī kafiju un kafijas dzērienus. Uzņēmums novērtē bezkompromisu kvalitāti, ilgtspējīgu darbību un ilgstošu koncentrēšanos uz rezultātiem. Paulig Grupā 13 valstīs strādā 2000 darbinieku.

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0 Foto: Publicitātes foto

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu