"airBaltic" ieviesis jaunu ceļojumu plānošanas pakalpojumu (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Anton Gvozdikov/Shutterstock

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" ieviesusi jaunu produktu - "airBaltic Holidays", piedāvājot klientiem ceļojumu komplektus, kas ietver gan lidojuma, gan viesnīcas rezervāciju, informēja aviokompānijas pārstāvji.

Jaunais pakalpojums tiek sniegts sadarbībā ar Zviedrijas ceļojumu aģentūru un ceļošanas tehnoloģiju kompāniju "TripX Travel". Ceļojumu komplekti pieejami mājaslapā "airbalticHolidays.com".

"airBaltic" pārstāvji norādīja, ka klienti var atcelt ceļojumu līdz septiņām dienām pirms izlidošanas un saņemt pilnīgu atmaksu par lidojuma un viesnīcas rezervāciju, neskaitot pakalpojumu sniegšanas maksu. Šis pakalpojums tiek aizsargāts arī ar Eiropas Savienības komplekso ceļojumu direktīvu.

Jau vēstīts, ka 2020.gadā "airBaltic" pārvadāja kopumā 1,34 miljonus pasažieru, kas ir par 73% mazāk nekā 2019.gadā. Savukārt šogad pirmajos četros mēnešos, pēc kompānijas sniegtās informācijas, "airBaltic" pārvadājusi vairāk nekā 146 000 pasažieru.

Latvijas valstij pieder 96,14% balsstiesību "airBaltic" kapitālā, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 3,86%

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu