Austrumu maģistrāles būvdarbu dēļ gaidāmi papildu sastrēgumi (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Satiksmes pārvada pār dzelzceļa sliežu ceļiem ''Rīga-Skulte'' ar pieslēgumiem pie Viestura prospekta un Tvaika ielas būvniecība
Satiksmes pārvada pār dzelzceļa sliežu ceļiem ''Rīga-Skulte'' ar pieslēgumiem pie Viestura prospekta un Tvaika ielas būvniecība Foto: LETA

Austrumu maģistrāles posma būvniecības laikā ierobežos satiksmi vairākās Rīgas ielās, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

No šodienas līdz 15.decembrim ierobežota transportlīdzekļu satiksme Gustava Zemgala gatvē, posmā no Ūnijas ielas līdz Dzelzavas ielai, un Braslas ielā, posmā no Madonas ielas līdz Kroņu ielai.

Šajā laikā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Madonas ielā, posmā no Braslas ielas līdz ēkai Madonas ielā 10A un tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Braslas ielā, posmā no Purvciema ielas līdz Madonas ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielu posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu